glastuinbouw

Drivhusgartneri


3Grunde til at samarbejde med Zeppelin Danmark inden for Drivhusgartneri

Service_van_harbour.jpg
1Service og support 24/7

Takket være avancerede teknologier og serviceprogrammer vil du kunne undgå unødig nedetid så vidt muligt. Men har du alligevel brug for vores hjælp, er vi der for dig, dag og nat, syv dage om ugen. Vi har en række servicelokationer over hele landet, så vi er altid i nærheden.

Betouwbare kracht en machines
2Pålidelig power og pålidelige maskiner

De holdbare og pålidelige Caterpillar-produkter sætter standarden i vores branche. Produkterne bliver konstant forbedret og ændret. Kombineret med forebyggende vedligeholdelse, mindsker det risikoen for unødig nedetid.

ecologische voetafdruk
3Lave emissioner, mindre brændstofforbrug
  • Reducer dit miljømæssige fodaftryk
  • Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
  • Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Drivhusgartneri

 

Som kommerciel erhvervsgartner, ønsker du ideelle betingelser for dine varer. Det gør ingen forskel, om du dyrker grøntsager, frugt, blomster eller planter: klimakontrol er det vigtigste element for en vellykket høst. Især ved drivhusgartneri er de rette forhold afgørende. Derfor er det ikke så underligt, at du ønsker at kunne stole fuldt ud på dine motorer og maskiner.

 

Et praktisk og effektivt system

 

For klimakontrol i en gartnerivirksomhed er du afhængig af to nøglefaktorer: varme og energi. For eksempel har du brug for varme og energi til at regulere temperaturen i dine drivhuse, men også for fugtighedskontrol og belysning. Caterpillars gasmotorer er ideelle til dette formål. Gasgeneratoren genererer energi og frigiver varme, der anvendes effektivt. Dit drivhus vil ikke kun være forsynet med lys, men samtidig også med varme. Det er et praktisk, effektivt system.

 

Produktion og opbevaring af energi

 

Produktion og anvendelse af energi på en effektiv og miljøvenlig måde bliver konstant vigtigere, også inden for din sektor. Med Caterpillar-solpaneler kan du producere energi og også lagre den. Dette gør dig selvforsynende og eliminerer din afhængighed af elnettet. Caterpillars solpanelsystemer kendetegner sig ved stor effektivitet, selv i overskyet vejr, og de er hurtige og lette at installere. Leder du efter et energieffektivt system med lave samlede ejerskabsomkostninger? Vælg Caterpillars energisystemer.

Hold dig opdateret på nyheder 

 

Modtag vores nyhedsbrev, og vær altid opdateret på nyheder, produkter og events. 

 

Hvilket selskab, vil du have nyheder fra? *

Kontakt

 

For spørgsmål og rådgivning.

Vil du vide mere om skræddersyede løsninger?

 

  • Call
  • Arrow
Kontakt os
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Ring vedr. entreprenørmaskiner

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

 

Ring vedr. motorer og generatorer

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *