Semi-overheid

Offentlig sektor

 

  • PÅLIDELIGE MOTORER

  • SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

  • HURTIG SERVICE OG RESERVEDELE

 

KONTAKT OS, OG SE HVAD VI KAN GØRE FOR DIG

 

  • Call
  • Arrow

Til at sørge for vores sikkerhed til vands er der talrige offentlige organisationer såsom redningstjenester og havnemyndigheder. Disse er organisationer er afhængige af at deres motorer systemer kører fejlfrit. Men disse fartøjer kræver også den rette motorstyrke, så man hurtigt kan komme i sving ved et nødstilfælde. Leder du efter en pålidelig skibsmotor, der giver dig denne slags sikkerhed? Find ud af, hvad Caterpillar-motorer kan gøre for dig.

 

Komplette Løsninger

 

Cat-skibsmotorer er motorer, du kan tilpasse. Takket være det store udvalg er der altid en transmissionsløsning, der passer nøjagtigt til dine behov. Det omfatter skibsmotorer med et effekt fra 5 kW til 16.800 kW til dieselgeneratorsæt fra 10 kVA til 17.460 kVA. Andre muligheder omfatter bovpropel pumper, lastpumper og rorpropeller. Alle vores Cat-motorer leveres med de mest avancerede miljøvenlige teknologier.

 

Erfaring er vigtig

 

Takket være Caterpillar-motorer kan du udføre dit arbejde uden besvær. Vi er din partner med mange års erfaring, som du kan stole på. Vores erfarne team vil lytte til dine ønsker og vil altid foreslå den løsning, der er tilpasset nøjagtigt til din situation. Takket være 24/7-tilgængelighed, hurtig levering af reservedele og vores fleksibilitet, kan du garantere den sikkerhed, som dine kunder forventer af dig.

 

 

 

 

Vores produkter

FÅ ET TILBUD

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

Kontakt os
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Ring vedr. entreprenørmaskiner

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

 

Ring vedr. motorer og generatorer

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *