Zeppelin_NT_PowerS_Web

Om Zeppelin og Caterpillar

ZEPPELIN – EN TRADITION FOR INNOVATIVE LØSNINGER, DER SIKRER DIN VIRKSOMHEDS SUCCES – I DAG OG I FREMTIDEN

Zeppelins historie går helt tilbage til 1908, hvor Ferdinand Graf von Zeppelin grundlagde Luftschiffbau Zeppelin. Det, som du formentlig kender som en Zeppeliner ― et luftskib. Siden 1954 har Zeppelin været officiel forhandler af Caterpillar og beskæftiger i dag cirka 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Ferdinand Graf von Zeppelin (1838-1917) arbejdede med stor entusiasme for at realisere sin vision om et styrbart luftskib. Vi ved alle, at hans plan lykkedes. Selv i dag glider Zeppeliner gennem luften. På vejen fra idé til virkelighed for det første luftskib måtte Graf Zeppelin overvinde mange forhindringer. Flere gange mislykkedes hans planer.

Men hans vedholdenhed, innovationsgejst og hans mod førte dog i sidste ende til succes.

Graf Zeppelin var visionær og innovativ og nåede sine mål med standhaftighed og viljestyrke.  Zeppelin tilbyder produkter og tjenesteydelser i 30 lande og skaber fremtidssikre løsninger inden for områderne entreprenørmaskiner, udlejning, byggelogistik, fremdrift og energi samt anlægsbyggeri.

Zeppelins Caterpillar-partnerskab blev grundlagt 1954 og vi har dermed mere end 60 års erfaring med Cat-produkter, der gør, at vi kan sikre dig den bedste rådgivning og de bedste løsninger inden for Cat-maskiner og motorer.

CATERPILLAR – ET VERDENSFØRENDE BRAND MED 100 ÅRS ERFARING I AT BYGGE MASKINER TIL FREMTIDEN

Caterpillar er en af verdens ældste og største producenter af entreprenørudstyr. Virksomheden holder til I USA, og udvikler og producerer det mest værdifulde mærke i verden indenfor entreprenørmaskiner og motorer. Cat maskiner og motorer er almindeligt anerkendt som premium-produkter og kendt for overlegen kvalitet og pålidelighed. Når du køber et Cat-produkt, får du ikke bare en overlegen maskine. Du får over 100 års erfaring og ekspertise med i handlen.

Cat har en virksomhedshistorie, der går helt tilbage til 1880erne og med officiel stiftelse af Cat brandet i 1910. Virksomheden har således gennem de sidste 140 år opbygget et stærkt image. Blandt virksomhedens kunder og interessenter anses Caterpillar som en producent af pålidelige, holdbare og innovative produkter.

Det er disse stærke skuldre, Zeppelin Danmark står på, og som betyder, at du får de bedste løsninger, de stærkeste maskiner og motorer samt den bedste service i branchen.

FORHANDLING AF CATERPILLAR I DANMARK

Forhandling af Caterpillar i Danmark har en lang og spændende historie. Den danske forhandler ENMACO blev grundlagt 1967 af Erik Nielsen. Han navngav firmaet med sine initialer og tilføjede “Maskin CO”. Dermed var ENMACO en realitet. I 1990 blev virksomheden opkøbt af svenske Engson, som delte firmaet i to: Enmaco Maskiner A/S og Enmaco Motorer A/S. I 1992 overtog hollandske Geweke de to firmaer frem til 2003, hvor Pon Holdings opkøbte firmaet og dannede Pon Equipment (entreprenørmaskiner) og Pon Power (motorer). Firmaerne var således på hollandske hænder frem til 1. januar 2020, hvor tyske Zeppelin overtog forhandlingen. I dag hedder virksomheden Zeppelin Danmark A/S, hvor Construction Equipment står for forhandlingen af Cat entreprenørmaskiner, mens Power Systems står for forhandling af Cat- og Mak motorer og generatorer.

Lær os bedre at kende