Privatlivspolitik

 

 

 

(For english please click on this link)

 

Vi er glade for din interesse i vores hjemmeside www.zeppelin-cat.dk (“hjemmeside”), og vi ønsker at gøre dit besøg så behageligt som muligt. Operatøren af denne hjemmeside og den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger via denne hjemmeside er Zeppelin Danmark A/S, Park Allé 363, 2605 Brøndby, Danmark. +45 7025 2211.

 

Sammen med let og effektiv funktionalitet anser vi beskyttelsen af dine personoplysninger for at have højeste prioritet. Beskyttelsen af dit privatliv er et væsentligt anliggende for os, når vi behandler personoplysninger, og vi tager højde for dette i alle vores kommercielle processer. 

Derfor foregår vores behandling af personoplysninger indsamlet under et besøg på vores hjemmeside altid i overensstemmelse med de respektive bestemmelser, der regulerer databeskyttelse.

 

Denne erklæring om databeskyttelse fortæller dig, hvilke af dine personoplysninger, der indsamles og opbevares, når du besøger vores hjemmeside eller anvender vores tjenester, som tilbydes via hjemmesiden. Du modtager også oplysninger om, hvordan og på hvilket retligt grundlag dine oplysninger bruges, hvilke rettigheder du har angående brugen af dine oplysninger, og hvilke kontaktmetoder, du har.

 

 

1.             Behandling af personoplysninger og formålet med behandlingen

 

1.1          Når du besøger vores hjemmeside

 

Du kan besøge vores hjemmeside uden at videregive oplysninger om din identitet. Når du åbner vores hjemmeside, bliver oplysningerne om din browser dog automatisk sendt til vores hjemmesideservere og lagres midlertidigt i en logfil. Din identitet afsløres ikke af disse oplysninger.

Følgende oplysninger registreres uden dit samtykke og opbevares, indtil de automatisk slettes efter seks måneder:

 

  • IP-adressen på den anmodende computer,
  • dato og tidspunkt for besøget,
  • navn og URL på den tilgåede fil,
  • den browser, du har benyttet, og hvis det er relevant, din computers operativsystem,
  • hjemmesider, hvorfra brugerens system er nået til vores hjemmeside (henvisende),
  • hjemmesider der åbnes via vores hjemmeside fra brugerens system.

Disse oplysninger indsamles og behandles for at kunne bruge vores hjemmeside (tilslutning). Disse oplysninger opbevares alene af tekniske årsager, og på intet tidspunkt henføres de en specifik person. Indsamlingen af disse oplysninger tjener til at sikre systemets sikkerhed og stabilitet samt teknisk administration af netinfrastrukturen. Retsgrundlaget i dette omfang er artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR. Vores legitime interesse i databehandling ligger i at sikre, at vores hjemmeside fungerer korrekt og at kommunikation via hjemmesiden håndteres korrekt. Hvad angår ovenstående kan vi ikke henføre disse oplysninger til dig personligt.

Vi anvender også cookies og webanalysetjenester til vores hjemmeside (se punkt 2).

 

 

1.2          Når du tilmelder dig modtagelse af vores nyhedsbrev

 

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev pr. e-mail gemmer vi din e-mailadresse i vores CRM-system, indtil du afmelder det. Formålet med denne lagring er at kunne sende dig nyhedsbrevet. Desuden lagrer vi på tidspunktet for registrering og bekræftelse dine IP-adresser, tidspunkterne for din registrering og e-mails, der sendes som led i OI-processen for at forhindre misbrug af dine personoplysninger og for at kunne bevise for korrekt afsendelse. Retsgrundlaget for behandling af disse oplysninger er artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR. Uden dine oplysninger kan vi ikke sende dig vores nyhedsbrev.

 

For at sende nyhedsbrevet bruger vi kun din e-mailadresse samt andre oplysninger, du frivilligt har givet os for regelmæssigt at sende nyhedsbrevet og andre oplysninger (f.eks. tilbud). I visse tilfælde har du også mulighed for at give dit samtykke til, at vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbrev.

 

I slutningen af hvert nyhedsbrev er der et link, du til enhver tid kan bruge for at afmelde vores mailingliste. Du kan også afmelde dig ved at sende en anmodning via e-mail til dataprivacy@zeppelin.com. Dette trækker dit samtykke om at modtage vores nyhedsbrev tilbage. Du kan til enhver tid udøve denne ret til tilbagetrækning med øjeblikkelig virkning, uden at det påvirker eventuel tidligere behandling, som er sket på baggrund af samtykket.

 

Hvis du har givet os dit samtykke til at personliggøre nyhedsbrevet, analyserer vi din brugsadfærd for hvert nyhedsbrev ved hjælp af cookies og lignende teknologier for at analysere din interaktion med nyhedsbrevet (f.eks. åbning, klik og læsevarighed). Vi bruger så disse oplysninger til at tilpasse fremtidig kommunikation. Tilpasning i nyhedsbrevet bygger på en analyse af din interaktion med nyhedsbrevet, dine frivilligt afgivne stamdata og din IP-adresse.

Følgende oplysninger bliver behandlet i e-mailmarkedsføringsværktøjet fra SuperOffice til markedsføring og optimering:

 

  • Levering pr. e-mail
  • Åbning af e-mail
  • Tidspunkt for åbning og klik
  • Slutenhed, der anvendes til at åbne, klikke og booke
  • Adfærd hvad angår det at klikke i e-mailen

 

Retsgrundlaget for denne databehandling er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at afmelde nyhedsbrevet.

 

1.2.1      Når du bruger kontaktformularen

 

Hvis du har spørgsmål, giver vi dig mulighed for at kontakte os via en formular, som gives på hjemmesiden. Følgende oplysninger kræves, for at vi kan besvare dine spørgsmål:

 

  • Fornavn og efternavn,
  • gyldig e-mailadresse,
  • gyldigt telefonnummer (valgfrit, til hvis du kræver at blive ringet op).

 

Vi gemmer disse oplysninger til verifikation og sletter dem, når vi har en retlig forpligtelse til at gøre det. Formålet med at indsamle de oplysninger, der gives i kontaktformularen, er at identificere den, der sender anmodningen, og at kunne svare korrekt på anmodningen og via den ønskede kommunikationskanal. Det er også vores legitime interesse. Retsgrundlaget for databehandlingen er artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR.

 

 

1.2.2   Når vi bruger dine oplysninger til reklameformål

 

Zeppelin har generelt en legitim interesse i at anvende de oplysninger, der indsamles fra dig (f.eks. som et led i indgåelse af et aftaleforhold eller til oprettelse af en kundekonto) til reklameformål. Til det formål bruger vi dit fornavn, efternavn, eventuel virksomheden, og postadressen for at sende dig reklamer med posten. I det omfang Zeppelin har indsamlet yderligere personoplysninger til markedsføringsformål (f.eks. købte produkter eller tjenester), bliver disse også gemt i overensstemmelse med lovbestemmelserne. Det gør det muligt for Zeppelin at sende dig annoncer, som er tilpasset så meget som muligt til dine behov.

 

Retsgrundlaget for dette er Zeppelins legitime interesse i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR, til at fremme produkter og tjenester. Du kan til enhver tid gøre indsigelser mod denne brug af dine personoplysninger med øjeblikkelig virkning. For at gøre det kan du bruge Zeppelins kontaktoplysninger (post/e-mail/telefon) anført i denne erklæring om databeskyttelse.

 

 

2.             Cookies og Social Plug Ins

 

2.1          Cookies

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Det er små filer, som din browser automatisk opretter og som lagres på din terminal (pc, bærbar, tablet, smartphone mv.), når du besøger vores hjemmeside.

Cookies benyttes til at gøre dit besøg på vores hjemmeside lettere og sjovere. Derfor bruger vi sessionscookies til at registrere, at du allerede har besøgt enkelte sider på vores hjemmeside, eller at du allerede har logget ind på din kundekonto. De slettes automatisk, når du forlader vores hjemmeside.

 

I det omfang, du har givet os samtykke hertil, anvender vi midlertidige cookies til at forbedre brugervenligheden. De lagres på din terminal i en bestemt periode. Hvis du besøger vores hjemmeside igen for at bruge vores tjenester, opdager systemet automatisk, at du tidligere har besøgt os, samt dine input og indstillinger så du ikke behøver at indtaste dem igen. Retsgrundlaget for dette er artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR. Du kan til enhver tid kalde dit samtykke tilbage ved hjælp af vores cookieindstillinger.

 

Vi anvender også cookies til at registrere statistik angående brugen af vores hjemmeside og at analysere dette med henblik på at optimere vores hjemmeside for at imødekomme dine behov, og til at vise oplysninger, der er specielt tilpasset dine interesser. Hvis du besøger vores hjemmeside igen gør disse cookies det muligt for os automatisk at se, at du tidligere har besøgt hjemmesiden. Disse cookies slettes automatisk efter en defineret periode.

 

De fleste browsere accepterer automatisk cookies. Du kan konfigurere din browser, så der ikke lagres cookies på din computer, eller så der vises en prompt, før en ny cookie oprettes. Fuldstændig deaktivering af cookies kan dog medføre, at nogle af funktionerne på vores hjemmeside mistes.

 

 

 

2.2          Google Analytics

 

For at skræddersy vores hjemmeside til dine behov og stadig optimering af siden anvender vi Google Analytics, der er en webanalysetjeneste fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (https://www.google.de/contact/impressum.html). Der oprettes pseudonymiserede brugerprofiler og der bruges cookies i denne sammenhæng. De oplysninger, der genereres af cookien via din brug af hjemmesiden, f.eks.

 

  • browsertype/version,
  • anvendt operativsystem,
  • henvisnings-URL (tidligere besøgt websted),
  • værtsnavn på adgangscomputeren (IP-adresse),
  • tidspunkt for serveranmodning,

 

overføres til en Google-server i USA og lagres der. Oplysningerne benyttes til at analysere brugen af hjemmesiden. Oplysningerne kan også sendes til tredjeparter, i det omgang at det er et lovkrav. Din IP-adresse kombineres aldrig med andre Google-data. IP-adresser gøres anonyme for at forhindre henføring (IP-maskering).

 

Overførslen af personoplysninger til USA sker kun med dit forudgående, udtrykkelige samtykke. Retsgrundlaget for lagring af cookies og yderligere analyse af oplysningerne er det samtykke, der gives, artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

 

2.3          Visning af videoer (YouTube)

 

Vi har flere steder på vores hjemmeside lagt videoer, der leveres af en tredjepart. Det drejer sig om videoer fra platformen “YouTube”. YouTube er en tjeneste tilhørende Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (https://www.google.de/contact/impressum.html).

 

Videoens indhold visualiseres udelukkende via leverandørens brug af “udvidet databeskyttelsestilstand”. Som følge heraf kan der ved klik på en video kun lagres en cookie på din computer til indsamling af oplysninger til YouTube, og disse oplysninger kan indsamles og behandles yderligere. Vi har ingen indflydelse på denne indsamling af data og behandling.

 

Hvis du har en YouTube-konto og er logget på den, når du åbner YouTube på vores hjemmeside, kan oplysninger henføres til din YouTube-konto i forbindelse med besøget på vores hjemmeside og klik på videoer. Hvis du ønsker at forhindre det, skal du logge af din YouTube-konto, før du anvender vores hjemmeside og ser videoerne.

 

Der gives flere oplysninger i Googles privatlivspolitik, som findes på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

YouTube-videoer integreres på baggrund af dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

Hvis du ikke ønsker at overføre oplysninger til YouTube, så klik ikke på de videoer, der ligger på vores hjemmeside. 

 

 

2.4          Ændring af måltilknytning/remarketing for Google

 

På denne hjemmesider anvender vi funktionen remarketing eller “lignende publikum” fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (https://www.google.de/contact/impressum.html). Formålet med den funktion er for dig som besøgende på vores hjemmeside at præsentere interessebaseret annoncering som led i Google-netværket. Når du besøger hjemmesiden, lagrer din browser cookies, som er små tekstfiler, på din computer. De gør det muligt at genkende dig, når du tilgår hjemmesiderne, der tilhører Googles reklamenetværk. På de hjemmesider kan du så få fremlagt reklamer på baggrund af det indhold, du tidligere har tilgået på hjemmesider, som anvender funktionen remarketing på Google.  Ifølge egne erklæringer kombinerer Google ikke de indsamlede data som led i remarketing med nogen af dine personoplysninger, der måtte være lagret af Google. I henhold til Google anvendes pseudonymisering særligt til remarketing. Dine oplysninger bliver også behandlet af Google i USA. Dine oplysninger overføres kun til USA med dit udtrykkelige samtykke.

 

Anvendelsen af remarketingfunktionen eller funktionen “lignende målgrupper” bygger på det samtykke, du har givet. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

 

 

2.4          Anvendelse af Google Adwords konverteringssporing

 

Vi bruger Google Adwords - endnu et tilbud fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, for at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud via reklamemateriale (såkaldte Google AdWords) på eksterne hjemmesider. Disse reklamematerialer leveres af Google via såkaldte “annonceservere”. Cookies fra annonceservere anvendes til at evaluere parametre for præstation såsom annonceeksponeringer, klik og konverteringer. Det gør det muligt for os at afgøre, hvor vellykkede de enkelte reklameforanstaltninger er i forhold til oplysningerne fra reklamekampagnerne. Hvis du tilgår vores hjemmeside via en Google-annonce, lagrer Google AdWords en cookie på din pc. Disse cookies mister generelt deres gyldighed efter 30 dage og er ikke beregnet på at identificere dig personligt. Følgende analyseværdier lagres normalt for denne cookie, hvorved oplysningerne også behandles af Google i USA.

 

  • Unikt cookie-ID
  • Antal af annonceeksponeringer pr. placering (frekvens)
  • Seneste eksponering (relevant for konverteringer efter visning)
  • Oplysninger om fravalg (markering af, at brugeren ikke længere ønsker henvendelser)

 

Disse cookies gør det muligt for Google at genkende din internetbrowser. Hvis en bruger besøger bestemte sider på en AdWords-kundes hjemmeside, og den cookie, som er lagt på brugerens computer, endnu ikke er udløbet, kan Google og kunden genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet sendt videre til denne side. Hver AdWords-kunde tildeles en anderledes cookie. Cookies kan derfor ikke spores via hjemmesider, der tilhører AdWords-kunder. Vi indsamler eller behandler ingen personoplysninger i de ovennævnte

reklameforanstaltninger. Vi modtager kun statistiske vurderinger, der stilles til rådighed af Google. På baggrund af disse vurderinger kan vi finde frem til, hvilke af de anvendte reklameforanstaltninger som er særligt effektive. Vi modtager ikke yderligere oplysninger fra brugen af annoncematerialer, og vi kan især ikke identificere brugere på baggrund af disse oplysninger. Dine oplysninger overføres kun til USA, efter at du har givet dit udtrykkelige samtykke. Retsgrundlaget for Googles lagring af cookies er det samtykke, der gives, artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

 

Du finder yderligere oplysninger og kan se Googles privatlivspolitik på: https://www.google.de/policies/privacy.

 

2.5          Facebook Pixel

 

På vores hjemmeside har vi integreret en Facebook-pixel fra Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Hvis du tilgår vores hjemmeside, bliver du dirigeret om til Facebook via Re-Direct. Følgende oplysninger kan videresendes: 

 

  • Unikt cookie-ID
  • Tilgået hjemmeside 
  • Dato 

 

Facebook kan markere den slutenhed, du anvender, med en cookie og en unik identifikator eller tilgå en cookie, der muligvis allerede findes. Hvis du er logget på Facebook, kan vores målrettede reklamer blive vist på Facebooksiderne ved hjælp af disse oplysninger. Facebook behandler også oplysningerne i USA. Dine oplysninger overføres kun til USA, efter at du har givet dit udtrykkelige samtykke. Retsgrundlaget for lagring af cookies og overførsel af oplysningerne til Facebook er det samtykke, der gives, artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i vores indstillinger for cookies. Yderligere vurdering af de indsamlede oplysninger er Facebooks ansvar. Du kan ændre dine Facebook-indstillinger til annoncering her: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen  

Du finder yderligere oplysninger og kan se Googles privatlivspolitik på: https://de-de.facebook.com/policy.php.

 

2.6          Google Optimize

 

 

Tjenesten Google Optimize til webanalyse og optimering anvendes på vores hjemmeside. Tjenesten stilles til rådighed af Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (i det følgende benævnt “Google Optimize”).

 

Vi anvender tjenesten Google Optimize for at forbedre præsentation, indhold og funktionalitet for vores hjemmeside ved at vise nye funktioner og indhold til en procentdel af vores brugere og statisk analysere deres ændrede brug. Google Optimize er en underliggende tjeneste fra Google Analytics.

 

Google Optimize benytter cookies, der gør det muligt at optimere og analysere din brug af vores hjemmeside. Oplysningerne om din brug af vores hjemmeside, der genereres af disse cookies, overføres normalt til en Google-server i USA og lagres der. I denne proces anvender vi Google Optimize med aktiveret IP-anonymisering med det resultat, at din IP-adresse af Google forkortes på forhånd i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller andre stater, som har underskrevet aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fuldstændige IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes der. Google anvender disse oplysninger til at analysere din brug af vores hjemmeside, udarbejde rapporter om optimeringstesten og tilknyttede aktiviteter på hjemmesiden og give os flere tjenester i relation til brug af hjemmeside og internet.

 

Overførslen af personoplysninger til USA sker kun med dit forudgående, udtrykkelige samtykke. Retsgrundlaget for lagring af cookies og yderligere analyse af oplysningerne er det samtykke, der gives, artikel 6, stk. 1, litra a) i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

 

2.7       Google reCAPTCHA

 

Vi integrerer på vores hjemmeside en funktion, der genkender robotter, f.eks. når brugere indtaster data på onlineformularer (“reCAPTCHA”). Denne funktion leveres af Google Ireland Limited, Gordon Huse, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Formålet hermed er, at Google reCAPTCHA bliver anvendt til at forhindre ukorrekt indtastning af oplysninger på vores hjemmeside (f.eks. i en kontaktformular) af automatiserede programmer frem for mennesker. Derfor analyserer reCAPTCHA adfærden hos besøgende på hjemmesiden og sender de påkrævede oplysninger til analyse (herunder den relevante IP-adresse, musebevægelser og varigheden af besøget) til Google.

 

Oplysninger behandles på baggrund af artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR. Vores legitime interesse ligger i, at vi ønsker at beskytte vores hjemmeside mod upassende spionage og spam.

 

Yderligere oplysninger om Google reCAPTCHA findes på https://www.google.com/recaptcha/intro/v3.html samt i Googles databeskyttelsespolitik, der kan tilgås på https://www.google.com/policies/privacy

 

2.8        Google Tag Manager

 

Denne hjemmeside anvender Google Tag Manager, som er en løsning, der tilbydes af Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow St., Dublin 4, Irland). Google Tag Manager tillader forskellige koder og tjenester at blive administreret og lettere integreret på hjemmesiden. Google Tag Manager er et domæne uden cookies, som kræver overførsel af IP-adressen til Google og udløser andre tags, der under visse omstændigheder kan indsamle oplysninger. Google Tag Manager tilgår ikke adgang til oplysningerne. I det omfang at en deaktivering er indført af brugeren på domæne- eller cookieniveau, gælder det for alle sporingscookies, som implementeres hos Google Tag Manager. Din IP-adresse kan også blive behandlet af Google i USA. For at sikre et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse har vi indgået de såkaldte standardkontraktbestemmelser med Google.

 

Retsgrundlaget for ovennævnte behandling af personoplysninger er artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR.

 

2.9         GetSiteControl Widget 

 

Vi kan bruge værktøjet GetSiteControl fra leverandøren GetWebCraft Ltd. på vores hjemmeside.

 

(Klimentos 41-43, Klimentos Tower, Flat/Office 25, 1061, Nicosia, Cypern) angående implementeringen af visuelle elementer (“widgets”). Dette værktøj bruges til at vise pop-op-vinduer og overlejrede vinduer på hjemmesiden. De kan kontrolleres i henhold til specifikke regler (f.eks. antal besøg på siden), og de anvender cookies til dette formål. Besøgende på vores hjemmeside kan starte en chatdialog med os ved hjælp af disse widgets, f.eks. til at stille spørgsmål eller give feedback. Hvis du besøger en side på vores hjemmeside, som indeholder en widget af den art, etablerer din browser direkte forbindelse til GetWebCraft Limiteds servere. De oplysninger, du indtaster i en widget, lagres direkte på GetWebCreaf Limiteds servere af GetWebCraft Limited, og behandles af os med henblik på den kommunikation, du starter (herunder svar på dine forespørgsler og rådgivning om valg af produkter).

 

Retsgrundlaget for Googles lagring af cookies er givet samtykke, artikel 6, stk. 1, litra a), første punktum i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

For oplysninger om privatlivet hos GetWebCraft henviser vi til selskabets privatlivspolitik på: http://www.getsitecontrol.com/privacy/.

 

2.10         Microsoft Ads

 

På vores hjemmeside anvender vi tjenesten Universal Event Tracking (UET) fra Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA.

 

Hvis du tilgår vores hjemmeside via en annonce fra Microsoft Advertising, placerer Microsoft en cookie på din computer (opbevaringsperiode: 13 måneder), hvilket gør, at vi kan indsamle og vurdere oplysninger om din brug af vores hjemmeside i forbindelse med en UET-tag, der er integreret på vores hjemmeside. Blandt andet omfatter disse oplysninger den gennemsnitlige varighed af dit besøg på vores hjemmeside, oplysninger om hvilke områder på vores hjemmeside, du har tilgået, og hvilke handlinger du har foretaget, og hvilken Microsoft Advertising-reklame, der sendte dig til vores hjemmeside. Det er ikke muligt for os at drage direkte konklusioner i forhold til dig som enkeltperson i denne proces.

 

De oplysninger, der fanges ved hjælp af cookien, overføres til en Microsoft-server i USA og gemmes der i maksimalt 180 dage. Dine oplysninger videregives ikke til tredjeparter i denne proces. For at sikre et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse har vi indgået “standardkontraktbestemmelserne” med Google.

 

Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles som forklaret ovenfor, kan du gøre indsigelser mod behandlingen af dine oplysninger ved hjælp af følgende link: http://choice.microsoft.com/de-DE/opt-out. Datafangst kræver indstilling af en cookie. Du kan også deaktivere indstillingen af denne cookie i dine browserindstillinger.

 

Tjenesten Universal Event Tracking anvendes på baggrund af dit samtykke i artikel 6, stk. 1, litra a), første punktum i GDPR). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i indstillingerne for cookies.

 

 

3.             DATASIKKERHED

 

Alle oplysninger sendt personligt af dig, herunder dine betalingsoplysninger, overføres via den generelt accepterede og sikre standard SSL (Secure Socket Layer). SSL er en pålidelig og gennemprøvet standard, der anvendes f.eks. til netbanker.

 

En sikker SSL-forbindelse kan identificeres via det foranstillede “s” til http (dvs. https://...) i adresselinjen i din browser, eller ved låseikonet i den nederste rude i din browser.

 

Vi træffer også passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskyttede dine opbevarede personoplysninger mod ødelæggelse, tab, ændring eller uautoriseret videregivelse eller tilgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres til stadighed i takt med den teknologiske udvikling.

 

 

4.             Registreredes rettigheder

 

Som registreret i henhold til GDPR er du berettiget til følgende rettigheder: For at gøre disse rettigheder gældende bedes du kontakte os på:

 

dataprivacy@zeppelin.com eller skriftligt til Zeppelin Danmark A/S’s ovennævnte adresse.

 

Ret til indsigt

 

I henhold til artikel 15 i GDPR skal vi levere information om dine personoplysninger, som vi behandler.

 

Ret til berigtigelse

 

Hvis oplysningerne om dig ikke længere er korrekte, kan du anmode om rettelse i overensstemmelse med artikel 16 i GDPR. Hvis dine oplysninger er ufuldstændige, kan du anmode om, at de fuldføres.

 

Ret til begrænsning af behandling

 

I overensstemmelse med artikel 18 i GDPR har du retten til at anmode om begrænsning i behandlingen af dine personoplysninger.

 

Ret til sletning

 

I overensstemmelse med artikel 17 i GDPR kan du anmode om sletning af dine personoplysninger.

 

Ret til dataportabilitet

 

I henhold til artikel 20 i GDPR har du ret til at modtage personoplysninger om dig, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Inden for rammerne af artikel 20, stk. 1, i GDPR har du også ret til at overføre de oplysninger til en anden dataansvarlig, som du har udpeget.

 

Ret til at indvende 

 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til behandling af dine personoplysninger til reklameformål, herunder analyse af kundeoplysninger til reklameformål, uden at angive nogen begrundelse.

 

You have the right to object at any time, on grounds relating to your particular situation, to the processing of personal data concerning you pursuant to point (e) or (f) of Article 6(1) GDPR, in accordance with Article 21 GDPR. We will cease processing your personal data unless we can demonstrate compelling legitimate grounds for the processing which override your interests, rights and freedoms, or if the processing assists in the establishment, exercise or defense of legal claims.

 

 

5.             Automatiske individuelle afgørelser eller foranstaltninger til profilering

 

Vi anvender ikke automatiserede behandlingsmetoder til beslutningstagning - herunder profilering.

 

 

6.            retten til at klage til en tilsynsmyndighed 

 

Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i strid med databeskyttelseslovgivningen, har du i overensstemmelse med artikel 77, stk. 1, i GDPR ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed efter dit valg. Det omfatter også databeskyttelsestilsynsmyndigheden for den dataansvarlige:  

Østre Landsret, Danmark. Du kan anvende følgende e-mailadresse til e-mailkommunikation med tilsynsmyndigheden: post@oestrelandsret.dk 

 

 

7.             Opbevaringsperiode for personoplysninger/sletning af personoplysninger

 

Generelt set sletter vi eller gør dine personoplysninger anonyme, så snart de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som vi har indsamlet dem til eller i øvrigt behandlet dem i overensstemmelse med de foranstående klausuler, medmindre fortsat opbevaring af dine personoplysninger er påkrævet for at opfylde en retlig forpligtelse. Yderligere oplysninger om de tilsvarende sletteperioder kan findes i beskrivelsen af de enkelte trin i driften af databehandlingen.

 

 

8.             Videregivelse af oplysninger til tredjeparter/modtagere af oplysninger

 

De personoplysninger, vi indsamler og opbevarer, bliver aldrig anvendt til salg, handel eller lånes ud. Vi videregiver alene dine oplysninger til tredjeparter, hvis vi er retligt forpligtede eller for at gøre et krav gældende, til udøvelsen af eller forsvar for juridiske krav, for at undersøge ulovlig brug af vores hjemmeside eller produkter, eller til at forfølge et krav (i det omfang, at der er rimelige årsager til mistanke om ulovlig eller unfair adfærd). Oplysninger kan også videregives til håndhævelse af vilkår og betingelser for brug eller andre aftaler. Vi har også pligt til at give adgang til bestemte offentlige organer efter anmodning. Det omfatter retshåndhævende myndigheder, myndigheder der forfølger administrative lovovertrædelser og skattemyndigheder. Disse oplysninger videregives på baggrund af vores legitime interesse i bekæmpelse af misbrug, forfølgelse af overtrædelser, og sikring, udøvelse og håndhævelse af krav. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR.

 

Vi er afhængige af aftalemæssigt bundne tredjepartsvirksomheder og eksterne tjenesteudbydere (“databehandlere”) til at levere vores udvalg af produkter og tjenester. I disse tilfælde videregives personoplysninger til disse databehandlere for at muliggøre yderligere behandling deraf. Disse databehandlere udvælges omhyggeligt og kontrolleres regelmæssigt for at sikre, at dit privatliv forbliver beskyttet. Databehandlerne må kun bruge oplysningerne til de specificerede formål og er også aftalemæssigt forpligtet til at håndtere dine oplysninger i overensstemmelse med denne erklæring om databeskyttelse og de danske databeskyttelseslove.

 

Ud over de ovennævnte tjenesteudbydere anvender vi Google Drive fra Google Ireland Limited med henblik på hosting. I det tilfælde kan oplysningerne også blive gemt i USA. For at sikre et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse har vi indgået de såkaldte standardkontraktbestemmelser med Google.

 

 

9.            Kontakt/databeskyttelsesansvarlig

 

Du kan kontakte os angående adgang til dine personoplysninger, for at få unøjagtige oplysninger rettet, blokeret eller slettet, eller hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende brugen af dine personoplysninger.

 

Zeppelin Danmark A/S, Park Allé 363, 2605 Brøndby, Danmark.

 

+45 7025 2211.
Email: dataprivacy@zeppelin.com  
 

Bemærk, at denne tilgang kun kan gives, hvis du giver os alle: dit fornavn og efternavn, din nuværende og, om nødvendigt, din tidligere adresse, din fødselsdato og en e-mailadresse. Disse oplysninger anvendes alene til justering, som igen sikrer, at ingen uautoriseret tredjepart kan få dine personoplysninger. Et produkt, drift, og/eller aftalenumre, vi har sendt til dig, er også nyttige, men ikke nødvendige, for at sætte os i stand til at identificere de relevante oplysninger hurtigere.

 

 

 

 

Opdateret: April 2022
Kontakt os
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Du kan kontakte os mellem kl. 8.00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)


Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *