Privatlivspolitik

 

 

Privatlivspolitik

 

(For english please click on this link)

 

Vi glæder os over din interesse i vores hjemmmeside www.zeppelin-cat.dk  ("Hjemmeside") og vil gerne gøre dit besøg så nemt som muligt. Operatør og ansvarlig for denne hjemmeside og for behandling af dine personoplysninger via denne hjemmeside er Zeppelin Danmark A/S, Park Allé 363, 2605 Brøndby, +45 7025 2211.

 

Ud over en nem og effektiv operabilitet står beskyttelsen af dine personoplysninger i første række hos os. Beskyttelsen af din privatsfære ved behandling af personoplysningerne er vigtig for os, og vi tager højde for den i alle forretningsprocesser. 

 

Derfor behandler vi altid personoplysninger, der indsamles ved et besøg på vores hjemmeside, i henhold til de til enhver tid gældende bestemmelser om databeskyttelse.

 

Med denne databeskyttelseserklæring/privatlivspolitik informerer vi dig om, hvilke personoplysninger vi indsamler og gemmer om dig, når du besøger vores hjemmeside eller benytter de tjenester, der tilbydes via denne. Desuden får du information om, hvordan og på hvilket retsgrundlag dine data anvendes, hvilke rettigheder du har med henblik på brug af dine data, og hvilke kontaktmuligheder, der står til rådighed for dig.

 

Disse brugsvilkår reguleres udelukkende af lovgivningen i Danmark. Alle tvister i forbindelse med disse brugsvilkår, herunder tvister vedrørende forekomsten og gyldigheden af dem, skal indgives for den kompetente ret i København, Østre Landsret, Danmark, medmindre ufravigelige lovkrav fastlægger andet.

 

 

1.             Behandling af personoplysninger og formålet med behandlingen

 

1.1          Hvad er personoplysninger?

 

Personoplysninger er alle informationer, der henviser til en identificeret eller identificerbar fysisk person, art. 4 nr. 1 GDPR. Blandt disse informationer forstår man f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer og fødselsdag. Data, der ikke identificerer din person, som for eksempel statistiske eller anonyme data, er ikke personoplysninger.

 

1.2          Hvilke data indhenter vi?

 

Med undtagelse af IP-adressen bliver personoplysninger kun behandlet, hvis du giver os disse frivilligt, for eksempel ved en registrering, en ansøgning, ønske om tilsendelse af informationer, for forespørgsel via kontaktformularen på hjemmesiden, samt i forbindelse med forberedelse eller gennemførelse af et kontraktforhold. Specifikt indhentes følgende personoplysninger:

 

1.2.1       Ved besøg på vores hjemmeside

 

Du kan besøge vores hjemmeside uden at afsløre information om din identitet. Ved opkald til vores hjemmeside sendes automatisk informationer om den browser, du benytter, til vores hjemmesides server og gemmes midlertidigt i en log-fil. Din identitet afsløres ikke gennem disse informationer.

Følgende informationer indhentes her uden din medvirken, og gemmes indtil de automatisk slettes efter seks måneder:

 

§  IP-adressen på den computer, der bruges til forespørgslen

§  dato og klokkeslæt for besøget

§  navnet og URL for den besøgte fil

§  den browser, du har benyttet og evt. din computers styresystem

§  hjemmesiden, hvorfra brugerens system kommer til vores internetside (referrer)

§  hjemmesiden, der kaldes op til via vores hjemmeside fra brugerens system.

 

Indsamlingen og behandlingen af disse data sker med det formål at gøre brug af vores hjemmeside mulig (opkaldsforbindelse). Disse data gemmes udelukkende af tekniske grunde og bliver ikke på noget tidspunkt tilknyttet til en bestemt person. Retsgrundlaget for denne behandling af dine personoplysninger er i denne forbindelse art. 6 stk. 1 litra b GDPR. Desuden tjener indsamlingen af de nævnte data formålet at sikre systemsikkerhed og -stabilitet, samt den tekniske administration af nettets infrastruktur. Retsgrundlaget er i denne forbindelse art. 6 stk. 1 litra f GDPR. Vores berettigede interesse i databehandlingen ligger her i at sikre den korrekte funktion af vores hjemmeside samt afvikling af kommunikationen. I denne sammenhæng kan vi ikke spore dig som person.

 

Desuden anvender vi cookies til vores hjemmeside samt webanalysetjenester (se under stk. 2).

 

 

1.2.2   Kontraktgennemførelse

 

Hvis der afsluttes en kontrakt via vores hjemmeside, kræves de under 1.2.2 samt 1.2.3 nævnte personoplysninger ubetinget for at opfylde en sådan kontrakt. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 litra b GDPR. Desuden kræves yderligere specifikationer til den konkrete kontraktgennemførelse (f.eks. leveringsadresse, kontraktens løbetid, indsatssted, evt. telefonnummer).

 

I denne forbindelse er du retligt forpligtet til at stille disse data til rådighed for os. Uden disse data er vi ikke i stand til at opfylde kontrakten.  

 

1.2.3   Ved tilmelding til vores nyhedsbrev

 

For fremsendelse af nyhedsbrevet bruger vi udelukkende din e-mailadresse og dit navn (hvis du har oplyst det til os), for regelmæssigt at fremsende dig nyhedsbrevet og andre informationer (f.eks. tilbud). Retsgrundlaget for denne behandling af dine data er art. 6 stk. 1 litra a GDPR. Uden disse data er vi ikke i stand til at fremsende dig vort nyhedsbrev. Her har du mulighed for at tilmelde dig modtagelsen af vores nyhedsbreve, opdelt efter produktgruppe. Du kan vælge hvilket nyhedsbrev, du ønsker at få tilsendt, via klikboksen i formularen.

 

Nederst på hvert nyhedsbrev findes et link, der når som helst giver dig mulighed for at afmelde dig. Desuden kan du også afmelde dig pr. e-mail på datenschutz@zeppelin.com. Dermed tilbagekalder du din accept af modtagelse af vort nyhedsbrev. Du kan når som helst benytte dig af denne fortrydelsesret med fremtidig virkning, uden at dette berører lovligheden af den behandling, der er sket tidligere på basis af den afgivne accept.

 

1.2.4       Ved brug af kontaktformularen

 

Ved spørgsmål af enhver art tilbyder vi dig mulighed for at kontakte os via den kontaktformular, der ligger klar på hjemmesiden. Her kræves følgende oplysninger for at besvare dit spørgsmål:

 

§  For- og efternavn,

§  gyldig e-mailadresse,

§  gyldigt telefonnummer (valgfrit ved ønske om opringning).

§  Postnummer 

 

Formålet med indsamling af de data, der fremgår af kontaktformularen, er at identificere spørgeren og kunne besvare forespørgslen korrekt og på den ønskede kommunikationsmåde. Retsgrundlaget for databehandling er i denne forbindelse art. 6 stk. 1 litra b GDPR.

 

Såfremt vi som beskrevet ovenfor modtager og behandler dine data med det formål at kunne besvare din forespørgsel, er du kontraktmæssigt forpligtet til at stille disse data til rådighed for os. Uden disse data er vi ikke i stand til at modtage og bearbejde din forespørgsel.

 

2.             Cookies og Social Plug Ins

 

2.1          Cookies

 

Vi benytter cookies på vores hjemmeside. Her drejer det sig om små filer, som din browser automatisk opretter og gemmer på din slutenhed (PC, laptop, tablet, smartphone, og lign.), når du besøger vores hjemmeside.

 

Indsatsen af cookies tjener til at gøre brugen af vort tilbud nemmere for dig. Således indsætter vi såkaldte session-cookies for at identificere, at du allerede har besøgt enkelte sider af vores hjemmeside, eller at du allerede har åbnet din kundekonto. Disse slettes automatisk, når du forlader vores side.

 

For at sikre brugervenlighed indsætter vi desuden ligeledes midlertidige cookies, der gemmes for et bestemt, fastlagt tidsrum på din slutenhed. Besøger du vores side igen for at udnytte vore tjenester, genkendes det automatisk, at du allerede har været der, og hvilke poster og indstillinger du har aktiveret, for ikke at skulle indlæse disse igen.

 

Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 litra f GDPR. Ved brugen af cookies ligger vores berettigede interesse i, som beskrevet, at optimere hjemmesideindstillingerne til den slutenhed, du bruger og tilpasse brugerfladen.

 

For det andet indsætter vi cookies for at registrere brugen af vores hjemmeside statistisk og med det formål at vurdere optimeringen af vort tilbud for dig, samt vise informationer, der er tilrettet specielt for dig. Disse cookies gør det muligt for os ved et nyt besøg straks at genkende, at du allerede har besøgt os. Disse cookies bliver slettet automatisk efter en til enhver tid defineret tid. Retsgrundlaget for denne brug af cookies er art. 6 stk. 1 litra f GDPR. Vores berettigede interesse i databehandlingen ligger her i at gennemføre markedsforskning og udsende individualiseret reklame.

 

De fleste browsere accepterer automatisk cookies. Du kan dog altid konfigurere din browser til, at der ikke gemmes cookies på computeren, eller der altid vises en bemærkning, inden der oprettes en ny cookie. Den fuldstændige deaktivering af cookies kan medføre, at du ikke kan bruge alle funktioner på vores hjemmeside.

 

2.2          Google Analytics

 

For at skræddersy design og fortløbende optimering af vores sider, bruger vi Google Analytics, en webanalysetjeneste hos Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (https://www.google.de/contact/impressum.html). I denne sammenhæng oprettes pseudonyme brugerprofiler, og der bruges cookies. De informationer, der indsamles via cookies gennem din brug af denne hjemmeside som

 

§  browsertype/-version

§  anvendt styresystem

§  referrer-URL (den side, der blev besøgt tidligere)

§  hostnavnet på den computer, der blev brugt (IP-adresse)

§  tidspunktet for serverforespørgslen

 

overføres til en server hos google i USA og gemmes der. Informationerne benyttes for at vurdere brugen af hjemmesiden, for at sammenstille rapporter over hjemmesideaktiviteten og for at oprette flere tjenesteydelser, der er forbundet med hjemmeside- og internetbrugen, for at gennemføre markedsforskning og tilpasse designet af denne hjemmeside. Disse informationer bliver eventuelt også videresendt til tredjepart, såfremt dette er foreskrevet i loven, eller tredjepart bearbejder disse data på kontrakt. I intet tilfælde bliver din IP-adresse sammenkørt med andre data fra Google. IP-adressen anonymiseres, så det ikke er muligt at genkende den (IP-masking).

 

Du kan forhindre installation af cookies gennem en tilsvarende indstilling af din browser-software; dog gør vi opmærksom på, at du i så fald ikke kan benytte alle funktioner på denne hjemmeside fuldt ud.

 

Desuden kan du forhindre den registrering af cookies, der indhentes gennem din brug af hjemmesiderelaterede data (inkl. din IP-adresse) samt behandling af disse data af Google ved at downloade og installere en Browser-Add-on https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

 

Alternativt til en Browser-Add-on, specielt på mobile slutenheder, kan du også forhindre registrering af Google Analytics ved at klikke på linket i slutningen af dette dokument. Der indsættes en Opt-out-Cookie, som forhindrer fremtidig registrering af dine data ved besøg på denne hjemmeside. Opt-out-Cookie gælder kun i denne browser og kun for vores hjemmeside og bliver gemt på din enhed. Hvis du sletter cookies i denne browser, skal du indsætte Opt-out-Cookie igen.

 

Du finder flere informationer om databeskyttelse i sammenhæng med Google Analytics i Google Analytics-hjælp

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

 

Brugen af Google Analytics sker på grundlag af vores berettigede interesse i en behovsrelevant udformning, den statistiske analyse samt effektiv anvendelse af vores hjemmeside. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 litra f GDPR.

 

2.3          Social Plugins: Facebook, Linkedin & Instagram med Shariff-løsning

 

På vores hjemmeside finder du delvist såkaldte Social Plugins fra følgende sociale netværk, som du kan genkende på logoet fra det pågældende netværk: 

 

a.     Facebook opereres af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). En oversigt over plugins fra Facebook og deres udseende finder du her: https://developers.facebook.com/docs/plugins 

 

b.     Linkedin 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043 United States („Linkedin“). En oversigt over Linkedins Plugins og deres udseende finder du her: https://developer.linkedin.com/plugins.

Vi bruger ikke selv plugins fra de nævnte sociale netværk på vores hjemmeside. Vore knapper til at dele indhold via de sociale netværk er implementeret med softwaren “Shariff”, og data videregives først til den pågældende operatør af netværket, når du kikker på knappen. Hvis du vil vide mere om Shariff, kan du klikke her [Link til http://www.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html indlæses].

Først når du klikker på en af disse knapper, bliver forskellige data videregivet til det pågældende sociale netværk. Det kan være:

 

Ÿ    Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden

Ÿ    URL på den hjemmeside, hvor den besøgende befinder sig

Ÿ    URL på den hjemmeside, som den besøgende besøgte tidligere

Ÿ    Anvendt browser

Ÿ    Anvendt styresystem

Ÿ    Den besøgendes IP-adresse

 

Såfremt du er logget ind på det pågældende netværk parallelt med besøget på vores hjemmeside, er det ikke udelukket, at udbyderen tilknyttes besøget på din netværkskonto. Hvis du bruger plugin-funktionerne (f.eks. klikker på „Synes om“-knappen, skriver en kommentar), bliver disse informationer ligeledes videresendt fra din browser direkte til det pågældende sociale netværk og evt. gemt der. Formål og omfang af dataindsamlingen og den videre behandling og brug af data gennem netværk kan læses i databeskyttelseshenvisningerne fra Facebook og Linkedin:

Databeskyttelseshenvisning fra Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

Databeskyttelseshenvisning fra Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

 

2.4          Visning af videoer (YouTube)

 

Visse steder på vores hjemmeside tilknytter vi videoer, som er stillet til rådighed af en tredjepart. Her drejer det sig om videoer fra platformen ”YouTube”. YouTube opereres af Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (https://www.google.de/contact/impressum.html).

 

Visualiseringen af videoindholdet sker udelukkende ved brug af udbyderens ”udvidede databeskyttelsestilstand”. Dette medfører, at først ved at klikke på en video gemmes en cookie på din computer, der hjælper YouTube med indsamling af data, og evt. aktiverer yderligere dataindsamlings- og behandlingsprocedurer, som vi ikke har nogen indflydelse på.

 

Hvis du har en YouTube konto, og er logget ind ved aktivering af YouTube på vores hjemmeside, kan informationerne i forbindelse med besøget på vores hjemmeside og klikket på videoer tilknyttes din YouTube konto. Hvis du vil forhindre dette, skal du logge ud af din YouTube konto inden du bruger vores hjemmeside og ser videoen.

 

Yderligere informationer finder du i databeskyttelsesbestemmelserne hos Google på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

 

Hvis du ikke ønsker datatransmission til YouTube, skal du ikke klikke på de videoer, der er tilknyttet vores hjemmeside. 

 

 

3.             Behandling af personoplysninger ved en online-ansøgning

 

Vi tilbyder dig en nem mulighed for at ansøge via en online-ansøgningsproces, der står til rådighed for alle Zeppelin-Selskaber centralt for Zeppelin GmbH (med de nedenfor anførte kontaktmuligheder).

 

Behandlingen og brugen af dine personoplysninger sker udelukkende inden for rammerne af ansøgningsprocessen og med henblik på ansættelse i det Zeppelin-Selskab, hvor du har søgt. Retsgrundlaget her er § 26 stk. 1 BDSG-ny.

 

I det omfang vi inden for rammerne af ansøgningsprocessen stiller dine ansøgningsdata til rådighed for ledere af fagafdelinger eller medarbejdere i personaleafdelinger i andre virksomheder i Zeppelin-gruppen, beder vi dig først om din accept. Retsgrundlaget her er dermed din accept jf. art. 6 stk. 1 litra a GDPR, som du når som helst kan tilbagekalde med fremtidig virkning.

 

Grundlæggende foretrækker vi ansøgninger pr. online-formular. Det er hurtigt, nemt og sparer papir. I undtagelsestilfælde accepterer vi dog også ansøgninger pr. e-mail eller post. Umiddelbart efter modtagelse bliver disse gennemgået manuelt af medarbejderne i personaleafdelingen i Zeppelin-gruppen i e-recruting-systemet, så også for disse ansøgninger er henvisningerne til databeskyttelsen for online-ansøgninger relevant. 

 

Såfremt du ikke har fundet et passende job hos Zeppelin, tilbyder vi dig funktionen "Job Alert". Her kan du angive dine søgeparametre samt din e-mailadresse, og vi informerer dig pr. e-mail, så snart en eller flere passende stillinger bliver slået op hos os. Ved registrering til funktionen Job Alert, bliver du bedt om at acceptere, at vi gemmer de data, du har oplyst, og må bruge dem til information pr. e-mail. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 litra a GDPR. Du kan når som helst tilbagekalde din accept med fremtidig virkning.

 

Såfremt vi som beskrevet ovenfor modtager og behandler dine data med det formål at kunne behandle din ansøgning, er du ikke kontraktmæssigt forpligtet til at stille disse data til rådighed for os. Men uden disse data er vi ikke i stand til at behandle din ansøgning. 

 

 

4.             Datasikkerhed

 

Alle personoplysninger, du har fremsendt personligt, inklusive dine betalingsdata, overføres via den generelt accepterede og sikre standard SSL (Secure Socket Layer). SSL er en sikker og gennemprøvet standard, der f.eks. også benyttes ved netbanksystemet.

 

Du kan genkende en sikker SSL-forbindelse blandt andet ved det tilføjede s til http (altså https://...) i din browsers adresselinje eller ved låsesymbolet i den nederste del af din browser.

 

Vi benytter os i øvrigt af egnede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine gemte personoplysninger hos os mod ødelæggelse, bortkomst, ændring eller for uvedkommende offentliggørelse hhv. for uvedkommende adgang. Vore sikkerhedsforanstaltninger bliver løbende forbedret i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

 

5.             Opdatering og ændring af denne databeskyttelseserklæring

 

Den nyeste databeskyttelseserklæring kan du når som helst åbne, gemme og printe på vores hjemmeside (https://zeppelin-cat.dk/dk/privatlivspolitik) . Denne databeskyttelseserklæring er den aktuelt gældende og kan når som helst ændres og opdateres på denne hjemmeside. Derfor anbefaler vi dig at besøge vores hjemmeside regelmæssigt, for at holde dig opdateret om eventuelle opdateringer af vores databeskyttelseserklæring.

 

6.            Den berørtes rettigheder

 

Som berørt i betydningen i GDPR har du følgende rettigheder. For at gøre disse rettigheder gældende bedes du henvende dig til os på:

 

Zeppelin Danmark A/S

Park Allé 363, 2605 Brøndby

Tlf. +45 7025 2211

E-mail: datenschutz@zeppelin.com

 

6.1          Den registreredes indsigtsret

 

Du har jf. art. 15 GDPR ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig behandles. Hvis det er tilfældet, kan du desuden anmode om de i art. 15 stk. 1 litra a-h samt stk. 2 GDPR nævnte yderligere oplysninger hos os.

 

6.2          Ret til berigtigelse

 

Du har jf. art. 16 GDPR en ret til berigtigelse og/eller fuldstændiggørelse, såfremt behandlede personoplysninger, der angår dig, er urigtige eller ufuldstændige.

 

6.3          Ret til begrænsning af behandling

 

Under de i art. 18 GDPR nævnte forudsætninger kan du forlange en begrænsning af behandlingen af de personoplysninger, der vedrører dig. Denne ret består specielt, når rigtigheden af dine personoplysninger er omstridt mellem dig og os, i perioden der kræves for at kontrollere rigtigheden, samt i det tilfælde, at du ved en domstol forlanger sletning i stedet for sletning af en begrænset behandling; desuden i det tilfælde, hvor vi ikke længere har brug for personoplysningerne til de af os forfulgte formål, men du har brug for dem for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, samt når den endelige afslutning af en tvist mellem os og dig stadig er omstridt.

 

 

6.4          Ret til sletning

 

Under de i art. 17 GDPR nævnte forudsætninger kan du forlange at personoplysninger, der vedrører dig, slettes omgående hos os. Disse forudsætninger bestemmer specielt en ret til sletning, hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indhentet eller på anden måde blev behandlet, samt i tilfælde af at oplysningerne er blevet behandlet ulovligt, at der foreligger en indsigelse, eller der består en sletningspligt iht. EU-retten eller retten i en medlemsstat, som vi er underlagt.

 

6.5          Ret til dataportabilitet

 

Jf. art. 20 GDPR har du ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv. Desuden har du inden for grænserne i art. 20 stk. 1 GDPR ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring.

 

 

6.7          Tilbagekaldelse af accept

 

Desuden har du ret til at tilbagekalde din samtykkeerklæring vedrørende beskyttelse af personoplysninger med fremtidig virkning. Tilbagekaldelse af samtykket vil ikke have indflydelse på lovligheden af den databehandling, der er sket på baggrund af samtykket frem til tilbagekaldelsen.

 

 

7.             Automatiserede enkeltafgørelser eller foranstaltninger til profilering

 

Vi benytter ikke automatiserede behandlingsprocesser til at træffe en afgørelse – inklusive profilering.

 

 

 

8.             Ret til indsigelse ved en tilsynsmyndighed

 

Uanset bestemmelserne i andre administrative eller domstolsprøvelser har du ret til indsigelse ved en tilsynsmyndighed, specielt i den medlemsstat, hvor du opholder dig, din arbejdsplads ligger eller er stedet for den påståede lovovertrædelse, hvis du mener at behandlingen af dine personoplysninger støder mod den gældende databeskyttelseslovgivning. Den ansvarlige tilsynsmyndighed er Østre Landsret, Danmark, medmindre ufravigelige lovkrav fastlægger andet. Du kan benytte følgende e-mailadresse til e-mailkommunikation med tilsynsmyndigheden: post@oestrelandsret.dk.

 

 

9.            Varigheden for lagring af personoplysninger/sletning af personoplysninger

 

Generelt sletter eller anonymiserer vi dine personoplysninger, så snart de ikke længere er nødvendige for det formål, hvortil vi har indhentet eller brugt dem jf. foranstående punkter, med mindre en fremtidig lagring er krævet af juridiske forpligtelser.

 

Specifikt gemmer vi de forskellige datakategorier i de følgende anførte frister (hvor vi dog gemmer dine data længere, såfremt vi på grund af juridiske opbevaringsfrister er forpligtede til en længere lagring):

 

Ÿ De af os indhentede personoplysninger til en konkret kontraktstyring bliver opbevaret af os i et tidsrum af tre år fra den fuldstændige opfyldelse af de gensidige kontraktlige forpligtelser, og derefter slettes de automatisk ved årets udløb.

 

Ÿ Hvis du har tilmeldt dig vort nyhedsbrev, gemmer vi de personoplysninger, vi har indhentet for at kunne sende nyhedsbrevet, indtil du igen framelder dig vores nyhedsbrev.

 

Ÿ De personoplysninger, vi har indhentet ved brug af kontaktformularen bliver automatisk slettet seks måneder efter færdiggørelse af din stillede forespørgsel, medmindre du har indvilget i en længere lagring.

 

Ÿ    Såfremt du har fremsendt os en ansøgning via vores online-ansøgningsportal, gemmer vi dine data i overensstemmelse med reglerne for databeskyttelse i det pågældende land, hvor hjemstedet er for den afdeling, der er ansvarlig for din databehandling. Såfremt du har ansøgt om en stilling hos os i et vores selskaber i Zeppelin-gruppen med hjemsted i Tyskland eller Østrig, slettes dine data senest seks måneder efter afslutning af ansøgningsprocessen. En yderligere lagring af dine data sker kun, hvis du efter afslutning af ansøgningsprocessen bliver ansat og dine data overdrages som medarbejderdata fra E-Recruiting-systemet til det pågældende HR-administrationssystem, eller hvis du udtrykkeligt har indvilget i en længere lagring.

 

 

10.       Ændring af formål

 

Behandling af dine personoplysninger til andet end de beskrevne formål sker kun, såfremt en lovgivning tillader dette, eller du har indvilget i de ændrede formål for databehandlingen. I tilfælde af en viderebehandling til andre formål end dem, som de oprindeligt blev indhentet til, informerer vi dig inden viderebehandlingen om disse andre formål og stiller samtlige relevante oplysninger i denne forbindelse til rådighed.

 

 

11.       Videregivelse af data til tredjepart/modtager af data

 

De personoplysninger, vi indhenter og gemmer, bliver under ingen omstændigheder brugt til salg, bytte eller til udlejning. Vi videregiver heller ikke dine personoplysninger til tredjeparter. Dog gælder noget andet, såfremt vi er retligt forpligtet. En videregivelse af data kan f.eks. ske for at fastslå, gøre gældende eller forsvare et retskrav, til opklaring af en ulovlig brug af vores hjemmeside eller tilbud eller til retsforfølgning (såfremt der foreligger holdepunkter for en ulovlig eller krænkende adfærd). En videregivelse af data kan også ske, hvis dette tjener til håndhævelse af brugerbetingelser eller andre aftaler. Vi er desuden retligt forpligtet til at give oplysninger til visse offentlige myndigheder. Det drejer sig om retshåndhævende myndigheder, offentlige myndigheder, der opkræver administrative bøder og skattevæsenet. Videregivelse af disse data sker på grundlag af vores berettigede interesse i bekæmpelse af misbrug, forfølgelse af kriminalitet og til sikring, fremsættelse og håndhævelse af krav. Retsgrundlaget er art. 6 stk. 1 litra f GDPR.

 

En videregivelse af dine data sker desuden, hvis du har accepteret det. Retsgrundlaget er her art. 6 stk. 1 litra a GDPR.

 

Vi er afhængige af udbuddet af vores produkter og tjenesteydelser til kontraktligt forbundne fremmede virksomheder og eksterne tjenesteudbydere ("databehandlere"). I sådanne tilfælde bliver personoplysninger videregivet til disse databehandlere, for at gøre det muligt for dem at foretage den videre behandling. Disse databehandlere bliver omhyggeligt udvalgt af os og kontrolleret regelmæssigt, for at sikre, at din privatsfære bliver sikret. Databehandlerne må kun anvende disse data til de af os anførte formål, og bliver desuden kontraktligt forpligtet til udelukkende at behandle dine data i henhold til denne databeskyttelseserklæring samt den tyske databeskyttelseslovgivning.

 

Specifikt benytter vi følgende databehandlere:

 

Ÿ Tjenesteudbyder til forsendelse af vores e-mail-nyhedsbrev, der delvist også har hjemsted i USA.

Ÿ Tjenesteudbyder til evaluering af analyse af brugeradfærden på vores hjemmeside, der ligeledes har delvist hjemsted i USA.

Ÿ Tjenesteudbyder og annoncepartner, der understøtter os ved personalisering af vores marketingtiltag, vores hjemmeside samt vore tjenesteydelser, og som delvist har hjemsted i USA.

Ÿ Udbyderen af de i denne databeskyttelseserklæring nævnte Social Plugins med hjemsted i USA.

 

Videregivelse af data til databehandlere sker på grundlag af art. 28 stk. 1 GDPR, alternativt på grundlag af vores berettigede interesse i de økonomiske og tekniske fordele, der er forbundet med brug af specialiserede databehandlere og den omstændighed, at dine rettigheder og interesser ikke overgår beskyttelsen af dine personoplysninger, art. 6 stk. 1 litra f GDPR. Såfremt det er påkrævet, indhenter vi din accept af videregivelse af dine personoplysninger til databehandlere, så i dette tilfælde er retsgrundlaget art. 6 stk. 1 litra a GDPR.

 

Nogle af de nævnte modtagere behandler også dine data i lande uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS").

 

[●●Hvis Privacy Shield certificeret modtager:●●]For USA har den Europæiske Kommission med afgørelsen af 12.7.2016 truffet beslutning om, at der eksisterer et passende databeskyttelsesniveau under reglerne for EU-U.S. Privacy Shields (afgørelse om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet, art. 45 GDPR). Vi benytter følgende tjenesteudbydere, der er certificerede i jf. EU-U.S. Privacy Shield:

[●●Hvis modtager på grundlag af standardkontraktvilkår:●●] For også at sikre beskyttelsen af dine personlige rettigheder inden for rammerne af denne datatransmission benytter vi os ved udformningen af kontraktbetingelserne med modtagerne i tredjelande af standardkontraktbestemmelserne fra EU-Kommissionen jf. art. 46 stk. 2 litra c GDPR. Disse kan altid findes under [https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1577097534816&uri=CELEX:32016R0679], alternativt kan du også bestille disse dokumenter hos os gennem de nedenfor anførte kontaktmuligheder. Specielt gælder det følgende tjenesteudbydere:

 

 

 

11.1      Kontaktmuligheder/ansvarlige for databeskyttelse

 

For oplysning om dine personoplysninger, for at foretage en korrektion af forkerte data eller spærring hhv. sletning af dem, samt for yderligere spørgsmål om brugen af dine personoplysninger, står følgende kontaktmulighed åben via vores ansvarlige for databeskyttelse i koncernen:

 

Zeppelin Danmark A/S

Park Allé 363

2605 Brøndby

Danmark

Tlf: +45 70 25 22 11

E-mail: datenschutz@zeppelin.com


 

Bemærk venligst, at vi kun kan give en oplysning, når du oplyser om dit fulde for- og efternavn, den aktuelle og evt. også gamle adresse, din fødselsdag og din e-mailadresse. Disse oplysninger tjener udelukkende til sammenligning, og giver dermed beskyttelse mod, at uberettigede tredjepersoner kan få adgang til dine data. Ønskeligt og hensigtsmæssigt, men ikke nødvendigt, er også eventuelle tilbuds-, proces- og/eller kontraktnumre, som vi har meddelt dig, for at vi hurtigere kan identificere de pågældende data.

 

 

 

 

Opdateret: December 2019
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Du kan kontakte os mellem kl. 8.00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *