utiliteitsbouw

Elforsyning i erhvervs- og boligejendomme

Nutidens kontorer og bygninger skal have en pålidelig elforsyning dag og nat, syv dage om ugen. Konsekvenserne af et par sekunder, eller måske endda minutter, uden elektricitet kan være katastrofale. Bare tænk på mistede data, hardware, der skal genstartes, og medarbejdere, der ikke kan udføre deres arbejde. En pålidelig elforsyning er derfor afgørende for alle kontorer og bygninger.

PÅLIDELIG ELFORSYNING

Kontinuerlig strømforsyning eller nødstrømsforsyning er afgørende for at forebygge unødig nedetid. Caterpillar-generatorer giver dig denne sikkerhed. Du kan f.eks. vælge mellem et bredt udvalg af pålidelige nødstrømssystemer fra 11 til 7.000 kVA. Ud over at være pålidelige, er Caterpillar-generatorer også ekstremt holdbare og har et lavt brændstofforbrug – alle vores generatorer opfylder de internationale emissionsforordninger.

EN PÅLIDELIG PARTNER

Zeppelin Danmark ved, hvad der er vigtigt for dig og din forretning og samarbejder derfor med konsulentfirmaer, installatører og entreprenører. Vores projektledere er vant til at arbejde sammen med flere parter for at finde de mest innovative løsninger. Leder du efter en pålidelig nødstrømsforsyning på mellem 6,8 og 9700 kVA? Vælg en generator fra Caterpillar.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER ELFORSYNING I BYGNINGER

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os