Produkter

Produkter til energiforsyning

GENERATORER AF HØJESTE KVALITET

Caterpillars generatorer er kendt for høj kvalitet, stor pålidelighed og for lave levetidsomkostninger set over generatorernes levetid. Vores program omfatter generatorer og nødstrømsanlæg der dækker de fleste effektbehov, fra 5 til 16.000 kW. Vi er sikre på, at vi også har det helt rette diesel nødstrømsanlæg til din virksomhed.

CATERPILLAR-GENERATORER BYGGET TIL FREMTIDEN

Caterpillars diesel nødstrømsanlæg er bygget til at opfylde de strengeste internationale emissionsstandarder. Med en generator fra Cat er du sikret den pålidelige energikilde, du har brug for.

Hos Zeppelin Danmark har vi mere end 50 års erfaring indenfor salg og service af diesel- og gasgeneratorer. Vi sørger for at finde de helt rette løsning til dig, hvad enten du skal bruge en generator til primær strømforsyning eller du har brug for et standby nødstrømsanlæg.

Vi er autoriseret forhandler af Caterpillar diesel nødstrømsanlæg og kan også udføre vedligehold og service på nødstrømsanlæg. Vi har et stort fokus på kvalitet, sikkerhed og miljø og arbejder tæt sammen med Caterpillar for at udvikle de bedste løsninger til vores kunder.