GC Global Hero_DE400_1180x420

CAT KVALITET
CAT PERFORMANCE
PRISER TILPASSET STANDBY SEGMENTET
Cat GC Stationære Standby Generatorer

NY GENERATION AF NØDSTRØMSGENERATORER TIL STANDBY APPLIKATIONER

Når det kommer til elektricitet, er der ikke noget der hedder et belejligt strømudfald. Det er vigtigt, at du er forberedt og har en back-up i nødsituationer inden det er for sent, og økonomisk tab grundet manglende elforsyning ikke kan forhindres. Så hvor meget tør du satse i timen, pr. dag, pr. uge?

Få den velkendte Cat-kvalitet med den nye GC serie af dieselgeneratorsæt, men til en pris, der er optimeret til standby/nødstrømssegmentet, som fortsat er designet og produceret ifølge Caterpillars overlegne standarder for effektivitet, pålidelighed og produktivitet.

Med en velafprøvet generator fra Cat er du sikret uovertruffen ydeevne og lavere leverings- og installationsomkostninger – vi sørger derudover for service i verdensklasse. Cat’s GC nødstrømsgeneratoranlæg sikrer dig den nødvendige tilgængelighed af elektricitet, som du skal bruge for at holde din virksomhed kørende under en strømafbrydelse.

SKRÆDDERSYEDE GENERATORLØSNINGER

Vi har et stort udvalg af Caterpillar-dieselgeneratorer og vi sørger for, at du får en nødstrømsløsning, der er skræddersyet specifikt til dit behov. Alle nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder.

Cat GC standby dieselgeneratorsæt fås fra 33 til 1100 kVA og er designet til at kunne anvendes i inden for alle industriområder der har behov for et nødstrømsanlæg såsom sygehuse, datacentre, produktionsvirksomheder, landbrugsfaciliteter, kommunal infrastruktur, spildevandsrensningsanlæg og andre forsyningsvirksomheder, kommercielle virksomheder og kontorbygninger.

MED DEN NYE OG FORBEDREDE CAT GC SERIE AF NØDGENERATORANLÆG FÅR DU:
  • Kompakt bundramme til mindst otte timers kørsel
  • Nyt Cat GCCP automatisk kontrolpanel (med AMF) med 50 hændelseslog: GCCP 1.1 og GCCP 1.3
  • Gennemtestede og velafprøvede Cat-generatorer, der er afprøvet i den virkelige verden
  • Valgfri 110% spildindeslutning til brændstof, olie og kølervæske
  • Standby optionspakke med smart vandvarmer og timestyring
  • Lyddæmpende kabinetter designet til maksimal beskyttelse mod vejrelementerne
  • Et gereratoranlæg der efterlader et mindre miljømæssigt fodaftryk
GC ROW Models_Bkgd_1200x900

POWER DER ALTID ER KLAR

Vores nye Cat® GC dieselgeneratorsæt er en game changer for dig, der har brug for et veludviklet produkt, der altid leverer på pålidelighed og ydeevne. Cats GC modeller er designet til at reducere installationsomkostninger, det miljømæssige fodaftryk og selvfølgelig de samlede ejerskabsomkostninger.

Download oversigt over GC modeller

FÅ DIT NØDSTRØMSANLÆG SERVICERET HOS OS

Hos Zeppelin Danmark tilbyder vi dig service efter dit behov, så din nødstrømsgenerator altid er i driftsklar. Du kan indgå en serviceaftale med os, så du altid er på forkant med servicering af dit nødstrømsanlæg. Vi har montører i hele landet, så der altid er en Cat-ekspert i din nærhed.

Se vores servicetilbud her

KONTAKT OS

Kontakt os for mere info, eller få et tilbud på en Cat GC nødstrømsanlæg.

Flemming Hjøllund
Account Manager – Nysalg Energi og Industri
Salg – motorer & service
+45 23 34 04 97
flemming.hjoellund@zeppelin.com