CM20230321-5eb53-90ba6

Professionelle batterienheder

Hos Zeppelin Danmark Power Systems finder du et stadigt voksende udvalg af både mobile og stationære batterimoduler samt den nødvendige styringssoftware. Alle moduler er beregnet på det professionelle marked.

I forbindelse med eksisterende projekter har vi opnået ekspertise både inden for projektledelse og installation af udstyret, så med os får du en full-service partner.
XES50 og XES60

Mobile batterimoduler

Caterpillar har et udvalg af mindre mobile batterimoduler, der sikrer dig opladningsmuligheder hvor det er påkrævet.

De mobile batterimoduler fås med effekt fra 24-48 kW, og egner sig fx godt til opsætning på byggepladser eller i forbindelse med events, hvor man ønsker et grønt alternativ til en dieselgenerator.

Bruger du elektrisk drevne maskiner i kombination med et batterimodul på byggepladsen er det samtidig også en mere støjsvag løsning. Det gør det ofte muligt at forlænge arbejdstiden og dermed udnytte dit udstyr bedre.

Økonomisk set investering i et eller flere mobile batterimoduler en god idé, da man kan lagre strømmen om natten når den er billig og bruge den efter behov – uden at skulle bekymre sig om høje priser i arbejdstiden.

Total system Zeppelin

Stationære batterimoduler (BESS-moduler)

Efterhånden som brugen af vedvarende energikilder øges stiger behovet for at oplagre strømmen til der er brug for den. Alternativt købe strøm fra nettet når den er billig og sælge den tilbage til nettet, når prisen er høj.

Uanset hvilken af de to opgaver der er tale om, så er vores  er vores stationære BESS-moduler, der er godkendte til opkobling og returnering af strøm på nettet, den perfekte løsning.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne med vores BESS-moduler.

Kontakt os

Stationære batterimoduler (BESS-moduler)

Vi glæder os over din interesse for stationære batterimoduler. Indtast kontaktinformationer nedenfor og bliv ringet op.

Alternativt kan du ringe til vores specialist inden for BESS-løsninger, Svend Jørgensen (tlf. 29119134), og få en snak om jeres behov og høre om vi kan hjælpe med en passende løsning.

Når du trykker SEND accepterer du at blive ringet op

Fordele ved vores batterimoduler (BESS)

• Robuste og prækonstruerede containere, der nemt kan installeres på stedet
• BESS-modulerne kan sammenkobles for at give øget effekt og/eller øge batteriets energikapacitet
• Sammenkoblet med traditionelle generatoranlæg kan de sikre optimal drift af disse
• BESS-modulerne er velegnede til netintegration og til udjævning af spændinger

Kontakt os

Mobile batterimoduler fra Caterpillar