Generatorer_pa_stribe_WEB

Har du brug for stabil strømforsyning?

Kontakt os

Hvis du arbejder i forsyningssektoren eller er storforbruger af strøm, ved du at en stabil strømforsyning er altafgørende for din forretning. Uden strøm er I sårbare og kan ikke opfylde de krav jeres kunder stiller.

En pålidelig strømforsyning er således yderst vigtig. Unødig nedetid er noget der skal undgås – og det uanset om du arbejder i et datacenter, i industrien eller i sundhedssektoren.

Hos Zeppelin har vi både produkterne og den nødvendige viden til at sikre din strømforsyning. Og det uanset om du ønsker en traditionel diesel- eller gasdrevet generator eller du ønsker at oplagre og bruge strøm fra vedvarende energikilder som vindmøller og solceller.

DIESEL- OG GAS-GENERATORER FRA CATERPILLAR GIVER ET SOLIDT GRUNDLAG

En god primær strømforsyning eller en nødstrømsløsning starter med et solidt grundlag. Alle Caterpillars diesel- og gasgeneratorer opfylder de strengeste standarder når det kommer til pålidelighed, holdbarhed og brændstofforbrug. Og naturligvis overholder Caterpillars generatorer de internationale emissionsstandarder.

Med Caterpillar-generatorer er du sikret den pålidelige energikilde, du har brug for.

PROFESSIONELLE BATTERIMODULER (BESS)

I takt med at den danske energiforsyning i stadig større grad kommer fra vedvarende energikilder er behovet for at oplagre strømmen vokset. Det er jo ikke altid at vinden blæser og solen skinner samtidig med at der er behov for energi.

Hos Zeppelin har vi et udvalg af professionelle batterimoduler. Vores flytbare BMT-moduler (“Behind-the-meter”) kan eksempelvis bruges som nødstrømsanlæg, til brug i spidsbelastningsperioder og til opladning af elektrisk udstyr på byggepladser. Vores større FTM-moduler (“Front-of-the-meter”) er godkendte af de danske myndigheder til returnering af strøm til forsyningsnettet. Typiske anvendelsesmuligheder for FTM-modulerne er udjævning af belastning men modulerne kan også bruges til pris-arbitrage.

GODT GENNEMTÆNKTE LØSNINGER

Uanset om du har brug for et nødstrømsanlæg, udstyr til en solcelle-park eller en samlet løsning for din energiforsyning, forsyner vi dig med en stabil energikilde. Men vi gør mere end det. Et team af eksperter hjælper og guider dig under hele processen. Vi sørger for alt fra design og installation til vedligeholdelse. Du kan stole på, at vi holder din forretning kørende.

Klik nedenfor for at læse mere om vores forskellige løsninger til stabil strømforsyning.

TRYK FOR AT FINDE DIN KONTAKTPERSON I SALG

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.