PhotoVoltaic_hero_1

Microgrid / Solcelle-parker

AVANCEREDE SOLCELLE- OG ENERGILAGRINGSSYSTEMER

Vi tilbyder et bredt udvalg af Cat Microgrid solcellesystemer fra 10 kW til 100 MW.

Der er mange fordele ved ved et Microgrid solcelle- og energilagringssystemer fra Caterpillar. Du optimerer din brændstofeffektivitet og minimerer dine driftsomkostninger, samtidig med at du vælger en bredygtig løsning for din strømproduktion.

Et mikronetværk giver ligeledes øget modstandsdygtighed og uafhængighed af andre elnetværk. Kombinationen af ​​flere energikilder giver dig en sikkerhed i tilfælde af, at en energikilde pludseligt svigter og ikke er tilgængelig.

https://youtu.be/jSMHas5JFzA
CAT SOLCELLER GØR BÆREDYGTIG FREMGANG MULIG

Cat Microgrid-systemet, der indeholder både fotovoltaiske solcellemoduler og energilagring er et lokalt net med egne energiproduktionsressourcer og egne belastninger. Det fungerer som en enkelt kontrollerbar enhed, som producerer el baseret på vedvarende energi.

MED CAT MICROGRID FÅR DU:
  • Øget energieffektivitet og uafhængighed af elnettet hvilket optimerer dine samlede ejerudgifter
  • Smart Microgrids betyder effektiv strøm, der kan produceres, hvor og når det er nødvendigt uden transmissionskabler og transformertab.
  • Høj ydeevne og et skalerbart system, som er designet og bygget ud fra standardiserede blokke, der gør dem lette og hurtige at installere i selv i udfordrende miljøer.
CAT® MICROGRID GIVER OMKOSTNINGSEFFEKTIV STRØMPRODUKTION INDEN OG UDEN FOR EL-NETVÆRKET

Ved at kombinere bæredygtige energiløsninger, som vores fotovoltaiske solcellemoduler og avancerede energilagringssystemer, med traditionelle energikilder, som generatorer, kan vi udvikle et energisystem, der er specielt designet til dine behov. Cat Microgrid kombinerer alle strømkilder til en enkelt, kontrollerbar enhed, som optimerer energiproduktionen og sikrer dig lavest mulige omkostninger.

 

SE VORES LØSNINGER HERUNDER:

CAT PVC MP PHOTOVOLTAIC MODULE

Caterpillars avancerede thin-film solcellemoduler sætter nye standarder for industrien gennem forbedret ydeevne. Sammenlignet med konventionelle silikone solcellepaneler, tilbyder Cat’s solcelle løsninger:

  • Uovertruffen ydeevne. Pålidelig og forudsigelig energikilde uanset klima og applikation/anvendelse. Især i områder med høj temperatur, høj luftfugtighed, ørkenområder eller langs kysten, generere Cat’s solceller mere energi end traditionelle polykrystallinsk silicium/multikrystallinsk silicium solceller.
  • Testede og velafprøvede moduler, der lever op til krav fra industrien, herunder Thresher, IEC, ISO, UL, CSI, MCS, CEC og andre internationale standarder.
  • Skalerbare og kompatible moduler sikrer en enkelt og hurtig installation.
ENERGILAGRING – BATTERIER OG KONTROLPANELER

Cat BDP-modulet tilbyder den nyeste teknologi inden for energiomdannelses- og lagring. Vi tilbyder forskelige typer af batterier til lagring af el, fra klassiske lead-acid eller lithium ion batterier, til nyere modeller som det genopladelige metal-air (Zinc-air) batteri, som tilbyder den mest økonomiske lagring af el og har integrerede kontrol- og monitoreringsenheder.

Cat’s solcelle- og batteriløsninger er fleksible og kan tilpasses nøjagtigt dine behov.

SE ALLE PRODUKTER NEDENFOR, ELLER KLIK PÅ KNAPPEN OG DOWNLOAD VORES OVERSIGTS-BROCHURE:
Cat Power Grid Stabilization - Energi-lagring