Cartons_moving_factory_epg

Fabrikker og industrivirksomheder

Elektricitet er utrolig vigtig for industrivirksomheder. Dine produktionsprocesser er følsomme for spændingsvariationer og strømsvigt. Hvis dine processer lukker ned, holder du op med at tjene penge. Pålidelig energi er således afgørende for at holde din virksomhed i gang. Men hvilken strømforsyning passer bedst til dine behov? Find ud af, hvordan Caterpillars pålidelige motorer kan hjælpe dig og din virksomhed.

EN ENERGIKILDE DU KAN SÆTTE DIN LID TIL

Som industrivirksomhed har du brug for strøm til at holde dine produktionsprocesser i gang, dag og nat. Men udover pålidelighed er der et andet særskilt mål: at holde dine elpriser nede. Caterpillars nødgeneratorsæt har lave ejerskabs- og driftsomkostninger. De giver dig mulighed for at reducere din elregning og maksimere dit overskud. Med Caterpillar-motorer er pålideligheden sikret.

DIN PARTNER FOR PÅLIDELIGE STRØMFORSYNINGER

Leder du efter en partner der i samarbejde med dig finder bedst egnede strømforsyning til din virksomhed til den laveste pris? I så fald, er Zeppelin Danmark den rette til at hjælpe dig. Udover topkvalitetsprodukter tilbyder vi dig også innovative løsninger.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER ENERGIFORSYNING PÅ FABRIKKER OG I INDUSTRIVIRKSOMHEDER

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os