C9.3B_LRC_IPU_Shadow_WEB

INTEGREREDE POWER-LØSNINGER

Cat® motorer til OEM-formål kan anvendes i en lang række maskiner. Med et system fra Cat® får du en integreret pakke lavet af robuste og holdbare komponenter designet specifikt til dine applikationer. Ydevnen er optimeret til dine krav. Vores drivlinjer er optimeret så motor,  transmission og køling arbejder effektivt sammen, hvilket resulterer i en jævnere drift og et lavere brændstofforbrug.

LØSNINGER TILPASSET DINE BEHOV

Cat® motorer er yderst fleksible og anvendes på globalt plan i så forskellige applikationer som lokomotiver, skilifte, traktorer, lastbiler, skibe og brandbiler. Og naturligvis i Caterpillar eget verdensberømte program af entreprenørmaskiner. En tydelig demonstration af en produktrække, der kan tilpasses behovene i forskellige brancher.

HAR DU KUN BRUG FOR EN MOTOR ELLER ØNSKER DU EN KOMPLET DRIVLINJE? – VALGET ER DIT

Med Caterpillar som leverandør får du ikke blot adgang til en gennemprøvet Cat-motor, der leverer den ydeevne og effektivitet, du forventer af Caterpillar. Vi kan også levere en komplet drivlinje, hvor alt tilbehør er optimeret til anvendelse med vores motorer, herunder:

  • Kraftige og let betjente transmissioner
  • Holdbare aksler, der reducerer lyden, giver trækkraftkontrol og modstår stødbelastning
  • Selvsmørrende gearsystemer med konfiguration for enkelt, dobbelt og tredobbelt reduktion
  • Branchens største udvalg af momentomformere, der er matchet til motorhastighed og effekt

På grund af skiftende krav og ændringerne i lovgivningen er det vigtigt for dig og for din virksomhed konstant at forny sig. Der gælder stadig strengere krav til motorer- og komponenters ydeevne, bæredygtighed og implementering. Men hvordan finder du en pålidelig motor, der opfylder alle krav og bestemmelser til laveste pris? Opdag Caterpillars kvalitetsmotorer og se, hvad vi kan gøre for dig.

TRYK FOR AT FINDE DIN KONTAKTPERSON I SALG

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.