PukkOgGrus

Industrimotorer til alle formål - også til dit

På grund af skiftende krav og ændringerne i lovgivningen er det vigtigt for dig og for din virksomhed konstant at forny sig. Der gælder stadig strengere krav til motorer- og komponenters ydeevne, bæredygtighed og implementering. Men hvordan finder du en pålidelig motor, der opfylder alle krav og bestemmelser til laveste pris? Opdag Caterpillars kvalitetsmotorer og se, hvad vi kan gøre for dig.

BREDT UDVALG

Uanset om dine maskiner er bygget til landbrugssektoren, til transportformål eller til at drive specialiseret industrielt udstyr, så er Caterpillar-motorer egnede til dit særlige behov. Caterpillar tilbyder et bredt udvalg af industrimotorer i topkvalitet fra 8,2 kW til 1500 kW, samt en bred vifte af ekstra tilbehør.

FORDELE VED EN SERVICELEVERANDØR

Leder du efter en pålidelig industrimotor og en partner der kan rådgive dig? Mød Zeppelin Danmark. Som leverandør af fuld service har vi den omfattende ekspertise, der er nødvendig for at støtte dig i dit valg af maskine og design. Caterpillar-motorer opfylder de strengeste emissionskrav og har en lang levetid.

Med Caterpillars store servicenetværk er du sikret hurtig service over hele verden.

TRYK FOR AT FINDE DIN KONTAKTPERSON I SALG

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.