Operatiekamer

Sundhedsvæsenet

En pålidelig energikilde er af livsvigtig betydning for hospitaler, plejeinstitutioner og andre virksomheder inden for sundhedssektoren. Når alt kommer til alt, handler det om mennesker og liv. Maskinerne, der holder patienterne i live, skal have elektricitet. Forebyggelse af strømsvigt har høj prioritet. Det gør det vigtigt at have et nødgeneratorsæt, som du kan stole på, og som opfylder de nyeste emissionsstandarder. Find ud af, hvordan Caterpillars kvalitetsmotorer kan opfylde dine behov.

SIKKERHED TAKKET VÆRE CATERPILLAR-GENERATORSÆT

Caterpillar-generatorsæt tilbyder dig den pålidelige energikilde, du har brug for inden for sundhedssektoren. Caterpillar-generatorsæt er designet til at fungere kontinuerligt eller som nødstrømsforsyning med maksimal effektivitet. Energisystemerne er konfigureret til at levere den strøm, du behøver for at imødekomme din sundhedsinstitutions behov. Har du midlertidigt brug for ekstra strøm i nødsituationer? Så har vi også den rette Caterpillar-motore for dig.

EN PARTNER DER TAGER UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Uanset om du har brug for nødgeneratorsæt eller bæredygtige strømforsyningssystemer, giver Zeppelin Danmark dig sikkerhed døgnet rundt. Takket være vores omfattende specialviden kan vi tilbyde vores kunder en samlet løsning. Har du brug for en nødstrømsløsning til et dieselgeneratorsæt? Vi kan hjælpe dig og rådgive dig til at finde den bedste løsning.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER UDSTYR TIL SUNDHEDSVÆSENET

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os