energie

Primær strømforsyning og nødstrøm


En stabil strømforsyning er helt afgørende for din forretning. Og det uanset om du har brug for en primær strømkilde, midlertidig strømforsyning eller blot har brug for et nødstrømsanlæg til sikring af af driften, hvis den offentlige strømforsyning svigter.

Det er logisk, for din organisation skal fungere døgnet rundt, ikke kun for din forretnings skyld, men også for dine kunders. Uanset om du arbejder i et datacenter, i industrien eller i sundhedssektoren – er unødig nedetid noget der helst skal undgåes.
CATERPILLAR-GENERATORER GIVER ET SOLIDT GRUNDLAG

En god strømforsyning starter med et solidt grundlag. Caterpillars diesel- og gasgeneratorer er bygget til at opfylde de højeste standarder når det kommer til pålidelighed, holdbarhed og brændstofforbrug. Caterpillars produktprogram indeholder generatorer der overholder en lang række emissionsstandarder – selv de mest krævende. Med generatorer fra Caterpillar er du sikret den pålidelige energikilde, du har brug for.

GODT GENNEMTÆNKTE LØSNINGER

Uanset om du har brug for en primær strømkilde, et nødstrømsanlæg, solpaneler eller en samlet løsning for din energiforsyning, forsyner vi dig med en pålidelig energikilde, uanset formål. Men vi gør mere end det. Et team af eksperter vil hjælpe og guide dig under hele processen. Vi vil sørge for alt fra design og installation til vedligeholdelse. Du kan stole på, at vi holder din forretning kørende.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER STABIL ENERGIFORSYNING

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

TRYK FOR AT FINDE DIN KONTAKTPERSON I SALG

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.