Her holder ingen lastbiler, man lige skal læsse, mens man også skal lære gravemaskinen at kende  

Maskinfører Michael Knudsen, Munck Forsyningsledninger ved siden af firmaets nye Cat 330 gravemaskine

Sådan lyder kommentaren fra maskinfører Michael Knudsen fra Munck Forsyningsledninger, mens han afprøver firmaets nye Cat 330 gravemaskine på Zeppelins democenter i Skejby

Cat 330 gravemaskine med vejesystem og Cat Tilt Rotator

– Komforten er god. Man sidder godt I den. Udsynet er godt. Og støj er der jo ikke rigtig noget af, siger Michael Knudsen.

Særligt Cats Tilt Rotator System er faldet i Michael Knudsens smag, som sammenlagt har været ansat hos Munck i omkring 11 år af et par omgange.

– Jeg er meget imponeret over afretningssystemet. Det vil jeg helt klart komme til at bruge. Og også højdestop. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge maskinen, siger Michael Knudsen.

Michael Knudsen har mange års erfaring med både små og store maskiner. Så hvad er vigtigt for den rutinerede maskinfører?

–  Jeg sætter stor pris på, at man sidder ordentligt, og maskinen er nem at betjene. Og det lever maskinen her op til. Tingene sidder som de skal. Og så er det en virkelig god ting, at jeg kan komme herud og prøve den af. Ellers risikerer man måske, at man får maskinen leveret, og der holder lastbiler helt ud til motorvejen, som man så skal have læsset, mens man også skal lære maskinen at kende, siger Michael Knudsen.

Og de personlige småjusteringer er blevet lavet undervejs.

– Jeg har nogle ideer til, hvordan fx mine joysticks skal indstilles. Og det er de blevet, så det er bare spot-on, lyder det fra Michael Knudsen.

Standardudstyr

  • Cat 330 gravemaskinen har en arbejdsvægt på 31.800 kg inkl. fæste og skovl og leveres med lang række standardfunktioner.
  • 2D advanced maskinstyring med ekstra skærm, fabriksmonteret (Trimble Earthworks baseret)
  • Cat CPM vejesystem. Dynamisk “on the go” vejning under arbejdet og lift assist
  • Grade Assist Autogravefunktion (og autotilt på Rotortilt ved opgradering Trimle 3D)
  • Cab Avoidance. Beskyttelse af førerhus ved indkodet skovl/udstyr
  • E-fence med højde, krøje og dybde stop
  • Fyldepumpe for brændstof med auto stop
  • LED lyspakke med 8 lamper
  • 900 mm skoplader

 

læs mere om Cat 330 gravemaskinen