Nye maskiner

👉Download brochure med alle maskiner 

Cat® entreprenørmaskiner sætter standarden for entreprenørbranchen. Vi tilbyder en bred vifte af højkvalitets entreprenørmaskiner med de mest avancerede teknologier til forskellige industrier og brancher. Vores sortiment omfatter alt fra gravemaskiner og gummihjulslæssere til dozere og dumpere.
👉 Se aktuelle kampagner

Som forhandler af Caterpillars entreprenørmaskiner arbejder Zeppelin Danmark A/S med branchens største produktprogram – og vi har også maskinen til dig. Caterpillar sætter standarden for branchen – med den bedste produktsupport og løbende introduk[1]tion af nye og opdaterede produkter. Zeppelin Danmark A/S varetager forhandlingen af Cat® maskiner i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi har ca. 80 servicemedarbejdere i afdelingerne i Brøndby, Skejby og Nuuk, og alle står klar til at hjælpe og servicere din maskine. Vores sælgere kommer gerne forbi til en uforpligende samtale om dine behov for nye eller brugte maskiner.

Vores store produktprogram dækker over minigravemaskiner, større gravemaskiner, gummihjulslæssere, hjulgravemaskiner, dozere, dumpere, minilæssere på bånd, minilæssere på hjul, material handlers, tromler, rendegravere, motorgraders, maskiner til nedbrydning og dumptrucks.

Zeppelin tager dig i hånden

Har du af og til svært ved at falde i søvn? Det kan vi godt forstå. Der er mange ting at holde styr på, når man arbejder som entreprenør.

Hvor koster det at grave ud til en kloak, et stykke landevej eller en byggegrund? Og hvad gør du, hvis du nu får et nedbrud på en eller flere maskiner?

Zeppelin Danmark er officiel forhandler af Caterpillar i Danmark. Vi tilbyder dig  Danmarks bedste mekanikere. Danmarks bedste kvalitet. Og Danmarks bedste service- og teknologiløsninger.

Og så er vi til at tale med.

Gerne over en kop kaffe og en kage på vores democenter i Skejby.

Vi lytter til dine behov og ønsker og skaber sammen en fælles forståelse for muligheder og rentable løsninger.

Og lever vi ikke op til dine forventninger. Så ring, skriv eller kom forbi. Så finder vi ud af det – sammen. Vi sætter pris på de nære relationer og det tætte samarbejde.

Vi tilbyder dig fremtidens maskiner og et service set-up, der giver dig ro i maven og en rolig nattesøvn.

Zeppelins historie går helt tilbage til 1908, hvor Ferdinand Graf von Zeppelin grundlagde Luftschiffbau Zeppelin. Det, som du formentlig kender som en Zeppeliner – et luftskib. Siden 1954 har Zeppelin været officiel forhandler af Caterpillar og beskæftiger i dag cirka 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Skal du være en del af Zeppelins historie i fremtiden?

Zeppelin Danmark. Vi skaber løsninger – sammen

Zeppelin tager dig i hånden