Nye maskiner

Dozere

Kontakt os i dag og få et tilbud på Cat® dozer. Cat dozere er konstrueret til effektivitet og produktivitet. Med en Cat dozer kan du få mere arbejde fra hånden på kortere tid. Cat dozere tilbyder den bedste førerkomfort og de mest avancerede teknologier, der gør dit arbejde lettere, mere præcist og mere effektivt.

Caterpillars dozere har været førende i mange årtier og er det stadigvæk. Som eksperter i dozere har CAT udstyret maskinerne med en intuitiv betjening, der letter arbejdet for både nye og mere erfarne førere. Læs bl.a. mere om den innovative dozer Cat D6 XE med diesel-elektriske drev, der sætter nye standarder med hensyn til effektivitet og følsomhed.

8-14 tons dozere

Det hydrostatiske drev på Caterpillars bæltedozere med klassisk oval undervogn er kendetegnet ved høj manøvredygtighed, herunder vending på stedet. Opbygningen af dozerne resulterer i fremragende styreegenskaber, fuld trækkraften også i kurver og høj arbejdshastighed. Dozerne styres let og enkelt med et drejeligt joystick, der er monteret direkte ved sædet. Dette øger komforten og mindsker vibrationerne for føreren.

I forhold til tidligere er førerhuset blevet betydeligt mere rummeligt og støjsvagt, men førerpladsen er også blevet mere ergonomisk. Et omfattende udvalg af udstyr med klimaanlæg som standard og fremragende udsyn til begge bladkanter skaber forudsætningerne for at du kan arbejde med høj produktivitet og undgå at blive træt i løbet af arbejdsdagen. Dozernes robuste VPAT-klinge med seksvejsjustering og øget kapacitet er som standard velegnet til stort set alle nivelleringsopgaver.

Assistentsystemer og udstyr

Alle modeller er udstyret med økonomiske Cat-motorer (Stage V), som bruger op til 10 procent mindre brændstof, især i Eco-tilstand. Dozernes traktionskontrol øger effektiviteten og reducerer sliddet på undervognen. Den behovsstyrede ventilator reducerer brændstofforbruget og støjen yderligere.

Cats planeringsmaskiner i denne vægtklasse er som standard udstyret med Slope Assist, der kontrollerer hældningsvinklen på langs og på tværs af kørselsretningen. Dette gør det muligt for føreren at nå en perfekt nivellering i første arbejdsgang uden efterbearbejdning. Derudover gør den elektroniske klingestabilisering på alle modeller det endnu nemmere at lave en præcis finplanering.

Alle er dozere er som standard udstyret med et bakkamera, mens den stejlt skrånende motorhjelm giver optimalt udsyn til fronten. Maskinerne fås også som ekstraudstyr med integreret dobbelt 3D GPS-kontrol.

De hydrostatisk drevne Cat-dozere er også eksemplariske, når det gælder servicevenlighed. Forlængede vedligeholdelsesintervaller reducerer driftsomkostningerne og øger tilgængeligheden. Alle vedligeholdelsespunkter til daglig vedligeholdelse er let tilgængelige og fornuftigt grupperet.

17-105 tons dozere

Et typisk træk ved Cat bæltedozere fra 17 tons og opefter er deltadrevet med hævet drivhjul, som arbejder over jordområdet uden stød og sidebelastninger – drivelementerne og de oliesmurte bælter holder derfor meget længere. Samtidig sikrer det hydrodynamiske drev med drejningsmomentomformer og powershift-transmission større effektivitet end andre konstruktioner. Den lange Delta-undervogn med brede spor sikrer høj stabilitet og tippesikkerhed ved arbejde på skråninger samt fremragende nivelleringsegenskaber.

Cat-dozerne har alle fuldt udstyrede, rummelige kabiner med let indstigning. Maskinerne har elektronisk transmissionsstyring, og som fører nyder du godt et let tilgængeligt betjeningssystem til styring, gearskift og retningsskift. Takket være den elektrohydrauliske bladstyring kan føreren styre maskinen endnu mere følsomt.

Assistentsystemer

Modellerne D5, D6, D6 XE, D7 og D8T er alle udstyret med Slope Assist som standard. Systemet kontrollerer vinklen både på langs og på tværs af kørselsretningen, hvilket gør det muligt for føreren at opnå perfekt nivellering i første arbejdsomgang. Disse modeller er også alle forberedt til brug med Trimble 3D-maskinstyring.

Modellerne D5, D6, D6 XE og D7 leveres herudover som Cat-standard med flere andre assistentsystemer, såsom knivbelastningsindikator, trækkraftkontrol og AutoCarry. De understøtter alle en optimal fyldning af bladet.

Cat Abrasion-løbegearet på D6-modellerne garanterer en mere jævn kørsel og en længere levetid. For at opnå en harmonisk køreadfærd er D5, D6, D6 XE, D7, D8T og D9 udstyret med differentialstyring. Dette sikrer at kraften til begge kæder fortsætter selv i de skarpeste sving.

Alle dozerne er udstyret med de moderne, økonomiske Cat Stage V-motorer. Motorerne har partikelfilter og et miljørigtigt AdBlue-system.

D6 XE – den nye model med diesel-elektrisk drivkraft

Med D6 XE præsenterer Cat en helt ny dozer, hvor den populære delta-undervogn med hævede drivhjul for første gang drives af en kraftig elmotor. Takket være diesel-elektrisk drevteknologi er det lykkedes Caterpillar at skabe en dozer med endnu bedre fremdrift og fremragende manøvredygtighed. Samtidig sikrer drevteknologien en op til 35% bedre brændstoføkonomi.

Drevteknologien sikrer en konstant kraft selv ved tung belastning, hvilket resulterer i kontinuerlig fremdrift, bedre manøvredygtighed og dermed kortere cyklustider. Det dieselelektriske drev giver derfor de bedste forudsætninger for at maksimere produktiviteten og brændstofeffektiviteten.

Anskaffelsesprisen for en D6 XE er lidt højere end for D6-modellen, men takket være XE-modellens øgede produktivitet og lavere brændstofforbrug, kan meromkostningen ved at anskaffe denne model afskrives på blot to år.