Nye maskiner

Gummihjulslæssere

Kontakt os i dag og få et tilbud på Cat® gummihjulslæsser. Cats læssemaskiner tilbyder høj førerkomfort med de mest avancerede teknologiløsninger. Hos Zeppelin kan du købe en Cat® hjullæsser til opgaver inden for  landskabspleje, landbrug, byggeri, anlæg, entreprenør, affaldshåndtering, skovbrug og grusgrave. Med en Cat læsser bliver materialehåndtering sikrere, hurtigere, mere præcis og mere rentabel. Vi tilbyder hjullæssere i flere størrelser for at opfylde alle behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om, hvilken læsser der passer bedst til dig. Se udvalget af Cat gummihjulslæssere her nedenfor.

CAT læssemaskiner – markedsførende på verdensplan

Hos Zeppelin finder du hele Caterpillars sortimentet af hjul- og bæltelæssere fra de allermindste modeller til de største 240 tons gummihjulslæssere. Nedenfor finder du flere oplysninger om vores gummihjulslæssere fra 5 tons og opefter.

Ønsker du at læse mere om Caterpillars minilæssere på bånd kan du trykke på dette link.

Ønsker du derimod at læse mere om Caterpillars minilæssere på hjul finder du informationerne her.

Gummihjulslæssere fra 5-7 tons

Den nye generation af kompakte, kraftfulde Cat gummihjulslæssere mellem fem og syv tons har alle hydrostatisk drev med aktiverbare differentialespærrer, leddelt pendulkobling og kraftfuld Z-lastekinematik. De opdaterede modeller (906, 907 og 908) er kendetegnet ved en ny drivmotor, en nydesignet kabine og en lang række videreudviklinger i detaljer.

Den robuste Z-kinematik, der styres af et letløbende elektrohydraulisk multifunktionsjoystick, giver optimalt udsyn, høje løfte- og gravekræfter og fører automatisk lasten parallelt, når den stables.

De tre modeller i 5-7 tons intervallet  kan leveres med forskellige hydrauliske lynkoblinger, hvilket muliggør problemfri brug af en lang række redskaber – og naturligvis også det omfattende udvalg af Cat-skidsteer-læsserredskaber, selv med høj flow-hydraulik.

Vigtige egenskaber ved de nye 5-7 tons læssemaskiner er deres fleksibelt tilpassede udstyr og et intuitivt 7-tommers display til alle indstillinger. Hertil kommer Stage V-motorerne med højt drejningsmoment og automatisk motorstop ved længerevarende tomgangskørsel, der sikrer endnu lavere brændstofforbrug.

Komfortkabinen har forrude i ét stykke og er udstyret med et særligt komfortabelt sæde med integreret joystick-konsol. Dette er med til at mindske træthed hos føreren og giver en fantastisk kontrol i det daglige arbejde. Hvis det ønskes, kan det hydrostatiske drev og læssehydraulikken justeres efter førerens ønsker.

I forhold til tidligere modeller leveres de nye 5-7 tons gummihjulslæssere med en større dieseltank, hvilket øger arbejdstiden imellem besøgene ved tanken. Samtidig har 906, 907 og 908 læssemaskinerne alle en standardmonteret startspærre, hvilket er med til at beskytte de nye maskiner mod tyveri eller uautoriseret brug.

Ekstraudstyr til 5-7 tons gummihjulslæssere

Ud over hydraulisk vibrationsdæmpning kan de små gummihjulslæssere også leveres med ekstraudstyr som eksempelvis

  • Elektronisk styret krybehastighedskontrol (praktisk når læssemaskinerne skal bruges med påmonteret fejemaskine eller sneslynge)
  • Justerbar trækkraft for at reducere dækslid
  • Automatisk returnering af skovlen til den korrekte position for den næste læssecyklus
  • Reversibel blæser, bakkamera, en højløftermast (kun model 908), klimaanlæg og flådestyring.
Gummihjulslæssere fra 8-16 tons

Fælles for alle gummihjulslæsserne i vægtklassen 8-16 tons arbejdsvægt er, at de i den seneste version er udstyret med særdeles økonomiske Stage V-motorer fra Cat med partikelfiltre og urea-injektion samt et intelligent hydrostatisk drev.

Klassen starter med tre alsidige gummihjulslæssere 910, 914 og 920, der alle har 8-10 tons arbejdsvægt. De tre gummihjulslæssere har mange af de samme funktioner som de større Cat-læssere. Gummihjulslæsserne i denne vægtkategori egner sig ikke kun til byggeri og landskabspleje, men er også velegnede til industri, genbrug, landbrug og kommunale opgaver.

De lidt tungere gummihjulslæssere i vægtkategorien (926M, 930M og 938M) har mere motorkraft og en højere tippelast samt et lavere brændstofforbrug. Med den optimerede Z-kinematik med parallelt løft og elektrohydraulik byder M-klassen på egenskaber, som man normalt kun finder i gummihjulslæssere med over 16 tons arbejdsvægt. Som fører kan man nemt og bekvemt direkte fra førersædet forudindstille skovlens endepositioner for løfte-, sænke- og vinkling.

Den elektronisk styrede hydrostat med op til fire hastighedsområder, trinløs indstilling af overførselskraften og trinløs krybehastighed fordeler automatisk kræfterne, så kørsel og læsning bliver automatisk optimeret. Resultatet er maksimal acceleration og klatreevne samt høje løfte- og gravekræfter og dermed endnu hurtigere cyklustider.

Alle Caterpillar gummihjulslæssere i denne vægtkategori er udstyret med Product Link og kan derfor uden problemer indgå i vores Vision Link flådestyringssystem. Alle modeller leveres med omfattende beskyttelsesudstyr.