Nye maskiner

Mini læssemaskiner på bånd

Kontakt os i dag og få et tilbud på en Cat® minilæsser på bånd. Cat minilæssere på bånd kombinerer høj førerkomfort med de mest avancerede teknologiløsninger. Cat® minilæssere har gennemgået en række større forbedringer. Sammen med de seneste nyheder får du en kompakt læsser af højeste klasse og komfort, når du køber din maskine hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om, hvilken minilæsser på hånd, der passer bedst til dig. Se udvalget af Cat minilæssere her nedenfor.

Gummibånds-minilæssere skåner underlaget

Caterpillars nye program af læssere på gummibånd er særdeles alsidige. Takket være maskinernes meget lave marktryk er de særligt velegnede til blødt underlag. Det gælder eksempelvis ved anlæg af sports- og golfbaner.

Læssemaskinerne kører på gummibånd med indstøbt stål. Dette betyder at de kører mere jævnt, kan køre hurtigere og har mindre slid og friktionstab. Det patenterede undervognsophæng på D3-maskinerne øger læssemaskinernes trækkraft på ujævnt terræn og giver også maskinerne en høj grad af kørekomfort. Den nye generation af Caterpillars minilæssere på bånd har en øget stabilitet takket være en modificeret undervognsramme og torsionsstangsaffjedring.

Minilæsserne fås i to specialversioner. Den ene har en specialudviklet stålundervogn og er velegnet til ekstreme anvendelser. Den anden er en højhastighedsversion med en maksimal hastighed på 13,7 km/t.

Hydraulik og ekstra rækkevidde

De større Cat minilæssere på bånd fås med high-flow hydraulik, hvilket gør den velegnede til brug med kraftige redskaber. Topmodellen 299D3 XE er udstyret med højtrykshydraulik, der tillader brug af redskaber med endnu højere arbejdstryk.

Modellerne 259D3, 289D3 og 299D3 har vertikale løftekinematik, hvilket giver en større rækkevidde. Dette er en fordel, når man eksempelvis skal læsse en lastbil.

Motorer og styring

Motorerne på alle Cats minilæssere overholder naturligvis EU’s Stage 5 emissionsdirektiv, så du kan med god samvittighed udføre dit arbejde.
Minilæsserne har konstante automatiske indstilling hydraulikken og Cat Grade Assist-assistentsystemet (kun på 279D3, 289D3, 299D3 og 299D3 XE modellerne) imponerer D3-maskinerne med høj effektivitet inden for en lang række anvendelsesområder.

For at redskaberne kan fungere optimalt, er alle Caterpillars minilæssere på bånd udstyret med en en række skræddersyede styringsmuligheder.