Nye maskiner

Gravemaskiner

Kontakt os i dag og få et tilbud på en Cat® gravemaskine. Køb din Cat® gravemaskine fra Danmarks eneste forhandler af Caterpillar – Zeppelin. Vores gravemaskiner er designet til at opfylde de professionelle krav til produktivitet, ydeevne og sikkerhed. Vi hjælper dig med at finde de rigtige maskinspecifikationer og guider dig til en konfiguration, der er tilpasset dine behov. Gennemse vores Cat gravemaskiner nedenfor eller ring på 7025 2211.

Uanset behov har vi en gravemaskine, der kan hjælpe dig

Gravemaskiner fås i mange størrelser og heldigvis omfatter Caterpillars produktprogram maskiner i alle størrelser. Vi kan med andre ord levere gravemaskiner, der passer til alt fra mindre opgaver som fx nedgravning af stikledninger til store anlægsprojekter og hårdt arbejde i grusgrave.

Minigravemaskiner (1.000 – 3.500 kg)

Med modellerne 300.9D til 303.5 CR præsenterer Caterpillar en ny generation af minigravere, som alle er udviklet på en ensartet platform. Maskinerne er udstyret med Stage V Cat-motorer, som ikke kræver efterbehandling af udstødningen takket være optimeret forbrænding. For bedre beskyttelse under brug er løftecylinderen nu monteret i toppen af ​​bommen. Støttebensdozerbladet med flydefunktion er blevet forlænget, hvilket gør det muligt at montere en endnu længere bom.

De mindste minigravere fås kun med beskyttende tag mens de større minigravere – herunder vores populære 2-tons gravemaskine, 301.8 – leveres med fuld kabine. Førerhuset kan vippes med få trin for optimeret vedligeholdelsesadgang. For føreren tilbyder den nye generation af minigravere komfortabel adgang, masser af plads og valgfri aircondition, hvilket endnu ikke er almindeligt i denne klasse

I kabinen findes en LCD-skærme, der muliggør individuel justering af arbejdshydraulikken, aktiverer startspærren, styrer radioen (ekstraudstyr), opvarmning, ventilation og aircondition. Alle nye modeller er udstyret med en undervogn med hydraulisk justerbar sporvidde, som også kan udstyres med stålbånd som ekstraudstyr. Joystick-styring er også helt nyt i denne klasse, og udrigger-dozerbladet kan nu også styres ved hjælp af et joystick.

Vi tilbyder et omfattende udvalg af redskaber til Cat minigravere såsom forskellige skovle og gribere, hydrauliske hamre, borerigge og meget mere.

Små gravemaskiner (3.501 – 12.000 kg)

Trods den korte bagende imponerer Caterpillars gravemaskiner i denne klasse med deres høje højde, løfte- og gravekræfter. Caterpillars modeller i 3,5 til 12 tons klassen er baseret på en helt ny platform. Cat-motorerne med lavt forbrug med optimeret forbrænding, nuværende katalysatorteknologi og DPF opfylder Stage V. LCD-skærmen muliggør individuel justering af arbejdshydraulik, aktiverer startspærre, styrer radio, varme, ventilation og aircondition. Caterpillars mellemstore gravemaskiner har joystick-styring, og udliggerens dozerblad kan nu også betjenes med et joystick.

Den elektro-hydrauliske kontrol med proportionelle skydekontroller til redskaberne integreret direkte i joysticket muliggør præcist arbejde samtidig med at maskinens mange kræfter kan udnyttes fuldt ud. Standardudstyret inkluderer sidesvingbom og udligger-dozerblad, flydende funktion, konstant strømstyring til den ekstra hydraulik og en hukommelses- og kontrolfunktion til redskaber.

Gravemaskinen kan, afhængig af model, også udstyres med stålbånd eller stålbånd med gummipuder. Som de første gravemaskiner i den mellemstore klasse kan modellerne 306 CR til 309 CR (med standard bom) nu også leveres med assistancesystemer: E-Fence begrænser arbejdsområdet, Swing Assist forenkler drejebevægelser, fx ved rendegravning og den akustiske/optiske højdekontrol gør grave- og sorteringsarbejde lettere.

Mellemstore gravemaskiner (13.000 – 19.000 kg)

Nem transport, minimalt pladsbehov og manøvredygtighed er de vigtigste egenskaber for Caterpillars gravemaskiner i klassen 13 til 20 tons. Men herudover tilbyder disse kompakte og ultramoderne maskiner også fremragende funktioner som elektrohydraulisk styring, platformteknologi og Stage V-motorer både i de fuldt udstyrede modeller og i de mere enkelt udstyrede GC-modeller.

313 GC og 317 GC modellerne bruger op til 10 % mindre brændstof sammenlignet med deres forgængere og tilbyder mere komfort og mere plads med den forbedrede førerkabine. Hertil kommer 25 % lavere vedligeholdelsesomkostninger gennem forlængede inspektionsintervaller. Det større drejningsmoment og endnu mere trækkraft forkorter cyklustider og kørebevægelser, især ved arbejde på skråninger.

Modellerne 313 og 317 kommer også med den succesfulde Cat udstyrspakke, der omfatter Cat Grade 2D-hjælpesystemer, en vejeenhed og en 2D-arbejdspladsgrænse. Den integrerede kommunikationsteknologi gør det nemmere at oprette forbindelse til 3D-tjenester; du kan nemt opgradere med nivelleringsassistent eller Cat Grade med 3D og dermed opnå op til 45 % mere effektivitet.

Som tilvalg kan også vælges en deluxe eller en premium førerkabine. Begge giver optimalt udsyn, fremragende støjbeskyttelse og aircondition. Startspærre med PIN-kode og Bluetooth-sikkerhed er standard. Som tilvalg kan de to modeller leveres med justerbar bom, udligger-dozerblad og gummigulvplader.

Alle Caterpillars mellemstore gravemaskiner har de nødvendige sensorer og transmittere, der gør det muligt at integrere dem i Caterpillars flådestyringssystem.

Store gravemaskiner (20.000 – 40.000 kg)

Med den nye generation af larvebåndsgravemaskiner i 20 til 40 tons klassen tages endnu et skridt mod digitalisering. Takket være perfekt integreret assistancesystemer og den nye flådestyring kan du arbejde op til 45 procent mere effektivt med perfekt integreret

GC-modellerne er udviklet specielt til den omkostningsbevidste entreprenør, mens de øvrige modeller er fuldt udstyret med alle de funktionaliteter hjertet kan begære såsom 2D maskinstyring, automatisk nivellering, dreje- og slagbegrænsning (E-Fence), vejesystem og mange andre fascinerende funktioner.  Uanset udstyrsniveau har alle modeller elektrohydraulisk styring og optimal brændstof-kontrol, hvilket muliggør brændstofbesparelser på op til 25 procent.

For næsten alle Caterpillars gravemaskiner i 300-serien kan der vælges forskellige typer bælter, bomme udligger-dozerblade og gravstik. Herudover tilbyder vi naturligvis også et omfattende udvalg af tilbehør og hurtigskiftenheder.

De helt store gravemaskiner (40.000 – 95.000 kg)

I den tunge jordflytnings- og mineindustri tilbyder de store Cat bæltegravere en imponerende ydeevne. Den vigtigste funktion er Cat-motorerne med gennemprøvet ACERT-teknologi for reduceret forbrug og lave emissioner der overholder Stage V. Flere bomme til standard- eller massegravning samt flere håndtag giver mulighed for præcis justering af gravekræfterne og rækkevidden af ​​de påmonterede udstyr.

For at sikre et godt og produktivt arbejdsmiljø for føreren er kabinerne i disse enheder særligt rummelige, har eksemplarisk lyd- og vibrationsisolering samt et godt udsyn. Hertil kommer komfortfunktioner som automatisk klimaanlæg og komfortsæder med luftaffjedring og sædevarme.

Fra Cat 340 til Cat 395 leveres de store gravemaskiner med standardudstyr som 2D maskinstyring, dreje- og slagbegrænsning (E-Fence), vejesystem og mange andre fascinerende funktioner. Alle modeller har elektrohydraulisk styring og højt udviklet brændstofkontrol, der muliggør brændstofbesparelser på op til 25 procent.

I kabinen findes en 10-tommers højtopløselig berøringsfølsom skærm, der via påmonterede kameraer viser hvad der sker bagved og til højre for maskinen. For at lette transporten af de største gravemaskiner kan Cat 374 og Cat 395 leveres med en hydraulisk aftagelig kontravægt.