Nye maskiner

Hjulgravemaskine

Kontakt os i dag og få et tilbud på en Cat® hjulgravemaskine. Cat® gravemaskiner på hjul har mobiliteten, hastigheden, kraften og pålideligheden til at være den mest alsidige maskine i din flåde. Med den højeste førerkomfort og de mest avancerede teknologier. Køb den med en serviceaftale og slip for daglige bekymringer om vedligeholdelse og service.

Den nye generation af Cat hjulgravemaskiner har moderne hydraulik, som på optimal vis kombinerer ydeevne og effektivitet med fremragende fin-kontrol af bevægelserne. De brændstofeffektive Cat-motorer opfylder EU’s Stage 5 emissionsstandarder.

Den separate svingpumpe forbedrer driftsadfærden med synkron bevægelser og tilbyder 15 procent mere drejemoment for højere arbejdshastigheder og ubesværet drejning på skråninger.

Hydraulik-kredsløbet er nu udstyret med en automatisk opvarmningsfunktion, hvilket gør det lettere at starte maskinen ved kolde temperaturer.

Betjeningselementerne fungerer ved hjælp af elektrohydraulik og dermed er der ikke behov for lavtrykshydraulikledninger. Dette forenkler systemet, reducerer mængden af hydraulik​​olie i cirkulation, øger den hydrauliske effektivitet og gør det også nemmere at styre det påmonterede udstyr.

Caterpillars hjulgravemaskiner styres via en 240 mm (10 tommer) stor berøringsfølsom skærm i kabinen eller via et joystick. Specialfunktioner kan også styres med klassiske kontakter. Joystickets følsomhed kan konfigureres til hver enkelt maskinførers præferencer og skifter automatisk ved start af maskinen afhængig af fører-ID. Dette er praktisk hvis maskinen bruges af forskellige førere.

Den automatiske svingakselkontrol låser og frigør automatisk svingakslen, hvilket letter betjeningen og gør maskinerne endnu mere sikre. Den populære joystick-styring er overført fra de tidligere maskiner, men fungerer nu også i 2. gear og ved en hastighed på op til 15 km/t.

De nye modeller har motoren placeret forsænket bag ved førerkabinen, hvilket i kombination med de store for-, bag- og sideruder, giver et fremragende overblik i alle retninger. Skulle det ikke være nok, så er Caterpillars hjulgravemaskiner som standard udstyret med kameraer, der viser arealet bag maskinerne og til begge sider. Som option kan fås et 360-graders BirdView-display, der giver et komplet overblik over arbejdsområdet. Maskinerne leveres med kraftige LED-lygter, der sikrer optimal synlighed i skumringen og om natten.

Desuden er alle hjulgravemaskiner i den nye generation som standard udstyret med 2D-maskinstyring, sving- og løftebegrænsning (E-Fence) og et vejesystem.