Motorrum_small

Produkter til marine

Motorer og generatorer til maritimt brug

Uanset om du søger en løsning til at drive et skib fremad eller skal sikre strøm ombord, så er faktorer som pålidelighed og lave driftsomkostninger afgørende. Er du på udkig efter en holdbar skibsmotor eller -generator, samt en partner, der rådgiver dig til at finde den bedste løsning og reducere din Total Cost of Ownership? Så er vi de rette at tale med.

PÅLIDELIGE SKIBSMOTORER

Med Caterpillar-skibsmotorer ved du med sikkerhed, at du har foretaget det rigtige valg. Cat-motorer er kendte for deres lange levetid, kvalitet og pålidelighed. Uanset om du leder efter en dieselmotor til fremdrift eller en hjælpemotor, så specialbygges alle Cat-motorer for at opfylde dine ønsker og behov nøjagtigt. Takket være innovative teknologier opnår motorerne de lavest mulige emissionsniveauer.

GENERATORSÆT DER BLIVER VED OG VED OG …

Uafbrudt leverance af el bliver stadig vigtigere på moderne fartøjer, hvor strøm ofte både bruges til fremdrift og drift af elektrisk udstyr ombord. Hos Caterpillar finder du branchens største udvalg af generatorer i alle størrelser. Vi kan også hjælpe dig.

EN PARTNER MED ERFARING OG VIDEN

Både når det gælder hurtig levering af reservedele, global service, bæredygtighed, emissionskrav og optimal flådestyring – så ved vi hos Zeppelin Danmark hvad dine behov er, og hvad du har brug for som operatør. En pålidelig Cat-skibsmotor eller generator er kun ét element af de tjenesteydelser, vi kan levere. Vores erfaring og viden hjælper dig med at komme videre og optimere din forretning.