Motorrum_2_small

Hjælpemotorer

I alle størrelser til alle fartøjstyper

Hastighed og ydeevne – det er nogle af  de vigtigste elementer i din branche. En pålidelig motor med en lang levetid er afgørende. Er du på udkig efter en holdbar skibsmotor eller -generator, samt en partner, der rådgiver dig til at finde den bedste løsning og reducere din Total Cost of Ownership? Så er vi de rette at tale med.

 

PÅLIDELIGE HOVED- OG HJÆLPEMOTORER

Med Caterpillar-skibsmotorer ved du med sikkerhed, at du har foretaget det rigtige valg. Cat-motorer er kendte for deres lange levetid, kvalitet og pålidelighed. Uanset om du leder efter en dieselmotor til fremdrift, en hjælpemotor eller et generatorsæt, så specialbygges alle Cat-motorer for at opfylde dine ønsker og behov nøjagtigt. Takket være innovative teknologier opnår motorerne de lavest mulige emissionsniveauer.

 

EN PARTNER MED ERFARING OG VIDEN

 

Uanset om det drejer sig om hurtig levering af reservedele, global service, bæredygtighed, emissionskrav eller optimal flådestyring – så ved vi hos Zeppelin Danmark hvad dine behov er, og hvad du har brug for som operatør. En pålidelig Cat-skibsmotor eller generator er kun ét element af de tjenesteydelser, vi kan levere. Vores erfaring og viden hjælper dig med at komme videre og optimere din forretning.

TRYK FOR AT FINDE DIN KONTAKTPERSON I SALG

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.