glastuinbouw

Drivhusgartneri

Som kommerciel erhvervsgartner, ønsker du ideelle betingelser for dine afgrøder. Det gør ingen forskel, om du dyrker grøntsager, frugt, blomster eller planter: klimakontrol er det vigtigste element for en vellykket høst. Især ved drivhusgartneri er de rette forhold afgørende. Derfor er det ikke så underligt, at du ønsker at kunne stole fuldt ud på dit varme-/klima-anlæg.

ET PRAKTISK OG EFFEKTIVT SYSTEM

100% klimakontrol i en gartnerivirksomhed afhænger af to nøglefaktorer: varme og energi. Du har brug for varme og energi til at regulere temperaturen i dine drivhuse, men også til at sikre fugtighedskontrol og belysning. Caterpillars gasmotorer er ideelle til dette formål. Gasgeneratoren genererer energi og frigiver varme, der anvendes effektivt. Dit drivhus vil ikke kun være forsynet med lys, men samtidig også med varme. Det er et praktisk, effektivt system.

PRODUKTION OG OPBEVARING AF ENERGI

Produktion og anvendelse af energi på en effektiv og miljøvenlig måde bliver konstant vigtigere, også inden for din sektor. Med Caterpillar-solpaneler kan du producere energi og også lagre den. Dette gør dig selvforsynende og eliminerer din afhængighed af elnettet. Caterpillars solpanelsystemer kendetegner sig ved stor effektivitet, selv i overskyet vejr, og de er hurtige og lette at installere. Leder du efter et energieffektivt system med lave samlede ejerskabsomkostninger? Vælg Caterpillars energisystemer.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET ENERGIFORSYNING TIL DIT DRIVHUSGARTNERI

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os