Zeevaart

Fragt-, container- og tankskibe

Hastighed og ydeevne – det er nogle af  de vigtigste elementer i din branche. En pålidelig motor med en lang levetid er afgørende. Er du på udkig efter en holdbar skibsmotor eller -generator, samt en partner, der rådgiver dig til at finde den bedste løsning og reducere din Total Cost of Ownership? Så er vi de rette at tale med.

PÅLIDELIGE SKIBSMOTORER

Med Caterpillar-skibsmotorer ved du med sikkerhed, at du har foretaget det rigtige valg. Cat-motorer er kendte for deres lange levetid, kvalitet og pålidelighed. Uanset om du leder efter en dieselmotor til fremdrift, en hjælpemotor eller et generatorsæt, så specialbygges alle Cat-motorer for at opfylde dine ønsker og behov nøjagtigt. Takket være innovative teknologier opnår motorerne de lavest mulige emissionsniveauer.

EN PARTNER MED ERFARING OG VIDEN

Uanset om det drejer sig om hurtig levering af reservedele, global service, bæredygtighed, emissionskrav eller optimal flådestyring – så ved vi hos Zeppelin Danmark hvad dine behov er, og hvad du har brug for som operatør. En pålidelig Cat-skibsmotor eller generator er kun ét element af de tjenesteydelser, vi kan levere. Vores erfaring og viden hjælper dig med at komme videre og optimere din forretning.

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os