PukkOgGrus

Industri- og OEM-motorer

HØJTYDENDE DIESELMOTORER TIL OEM-INSTALLATION I INDUSTRIELT UDSTYR

Caterpillar tilbyder et bredt udvalg af dieselmotorer til montering i eksempelvis landbrugsmaskiner, maskiner til råstofforarbejdning, pumpeanlæg og kompressorer – samt alle øvrige maskiner hvor der er behov for en pålidelig motor. Foruden produktion af dieselmotorer til firmaets egne maskiner, leverer Caterpillar også komplette motorer med køler, luftfiltre, mv. til andre firmaer på OEM-basis.

Caterpillars dieselmotorer, der fås med en effekt fra 8,2 kW til 1500 kW, er alle kendetegnet af høj kvalitet. De vil dermed kunne indgå som en holdbar og pålidelig del af dit produkt. Skulle uheldet alligevel være ude, så kan komponenterne og reservedelene fås over hele verden.

Lovgivningen om emission varierer fra land til land. Derfor leverer Caterpillar motorer til lande med streng og mindre streng emissionslovgivning: Modtag detaljerede råd om de bedste OEM-motorer til det udstyr du producerer – kontakt os på telefon 36 88 01 00, hvor vi sidder klar til at rådgive dig.

Zeppelin Danmark er officiel dansk forhandler af Caterpillar motorer og vi har et stort fokus på sikkerhed, miljø og kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med Caterpillar for at sikre udvikling af industrimotorer, der er så skånsomme for miljøet som muligt. Vi tilbyder også vedligehold og service af din dieselmotor for at sikre lang levetid.

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os