A008499_1

Olie- og gasudvindingUanset om du arbejder med olie- og gasudvinding på land eller offshore, er energi afgørende for dine anlæg. Fejlslag er ikke en mulighed. Fra gaskompressorer til generatorsæt, forventer du upåklagelig pålidelighed af dine motorer. Og ikke mindst sikkerhed, som er et afgørende element i olie- og gasindustrien. Derfor opfylder alle vores motorer strenge sikkerhedskrav. Cat-motorer er yderst pålidelige og lever op til de strengeste certificerings- og emissionsstandarder. 

HØJ EFFEKTIVITET, LAVE OMKOSTNINGER

Du vælger selvfølgelig motorer med højest mulig effektivitet og har derfor brug for at sammensætte din personlige løsning ud fra kraft, ydeevne og økonomi.

Zeppelin Danmark har en omfattende viden om olie- og gasindustrien og kan sammen med dig skræddersy de bedste løsninger, der giver dig de laveste Total Cost of Ownership. Takket være vores globale service, onlineovervågning og certificerede serviceingeniører, kan du stole på, at vi holder din forretning kørende.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER UDSTYR TIL OLIE- OG GAS-UDVINDING

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os