Amels

Yachts og lystbåde

Uanset om du er den stolte ejer af en yacht eller dit hjerte banker for en mindre lystbåd, så vil du være i stand til at nyde fartøjet og livet uden bekymringer. For at forhindre stilstand og nedetid, er en pålidelig motor meget vigtig. Men hvordan finder du den rette motor? Den internationale lystbådsindustri er et marked, der kræver specifik viden. Zeppelin Danmark har den viden og erfaring. Er du nysgerrig efter mulighederne for en god marinemotor til din yacht? Så vil vi med glæde fortælle dig om Cat-motorerne.

ET STORT UDVALG

Med Caterpillar-motorer går du sjældent forkert. De er ikke kun pålidelige, men også forberedt på fremtiden. Takket være avancerede brændstof- og miljøbesparende teknologier, behøver du ikke at bekymre dig om motorens holdbarhed. Derudover er der altid en motor eller generator, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Find fremdriftsmotorer fra 209 bKW til mere end 5.650 bKW og dieselgeneratorsæt fra 10 kVA til 6500 kVA.

DEN RETTE PARTNER FOR DIG

Er du på udkig efter en pålidelig og bæredygtig motor eller generator og en partner, der tilbyder skræddersyede løsninger? Vores kollegaer hjælper dig gerne med at sammensætte komplette løsninger. Du skal heller ikke bekymre dig i fremtiden. Vi tilbyder dig service og reservedele 24/7, 365 dage om året, og med Caterpillars globale servicenetværk, er der altid en servicepartner i nærheden.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER LYSTBÅDE

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os