Aarsleff fornyr maskinparken med 4 nye Cat 906M hjullæssere

Med Cat® 906M får Aarsleff høj ydeevne og en enestående alsidighed. Det rummelige førerhus er udstyret med betjeningsgreb, så maskinføreren kan sidde komfortabelt gennem hele arbejdsdagen og få mere fra hånden. Læsserens design har fokus på styrke og holdbarhed samt overlegen styring.

4 stk. Cat 906M hjullæssere til Aarsleff

Høj ydeevne

M-serien giver med sin høje tippelast med fuld drejning og brydekraft en effektiv løsning til alle Aarsleffs opgaver.

Nem betjening

Topmoderne elektrohydraulisk system for letgående finstyring med kort cyklustid. Alt-i-ét betjeningsgreb, så maskinføreren kan holde fokus på opgaven. Føreren kan med et enkelt tryk på en knap justere maskinens reaktionsevne, så maskinen kan indstilles præcis som føreren ønsker i forhold til den forestående opgave.

Cat optimeret Z-stangsforbindelsesled

Det optimerede forbindelsesled til Cat Z-stangslæsser kombinerer det effektive gravearbejde i en traditionel Z-stang med redskabsløftekapacitet, hvorved man opnår en stor ydeevne og alsidighed. Med parallelt løft og høj vippekraft i alle opgavetyper kan maskinføreren på sikker og tryg vis håndtere alle laster med præcis styring.

Cat 906M hjullæsser

Transmissionslinje

Kraftige aksler og 100 % differentialespærre er standard på både maskinerne med 20 km/t (12 mph) standardhastighed og med 35 km/t (22 mph) højhastighedsvarianterne. Kørselsregulering fås også som ekstraudstyr, hvilket giver ekstra komfort og godt materialegreb, hvis der skal køres over længere strækninger.

Alsidighed

Uanset om den anvendte tilkobling er pin-on, ISO (bred) eller af minilæsser-typen (SSL) i kombination med hydraulik med standardflow eller højt flow (ekstraudstyr), kan Cats kompakte hjullæssere anvendes med et bredt udvalg af udstyr, inklusive hydromekaniske arbejdsredskaber.

Servicevenlighed

Designet af maskinerne i M-serien giver mulighed for hurtig og nem service. Motorhjelmen kan vippes op, og der er servicedøre i siden, så du får exceptionelt god adgang til de vigtigste komponenter fra jordhøjde. Med S·O·SSM-olieporte og tryktestpunkter er der nem adgang til forebyggende vedligeholdelse.

Førerhus

Førerhuset har et glimrende udsyn, og komforten kan øges ved køb af det tilgængelige deluxe-sæde, intuitive betjeningsanordninger og indstillinger. Som ekstraudstyr fås et touch-tastatur, som indeholder nye elektroniske funktioner og indstillinger, herunder redskabsmodulering, hydrostatisk aggressivitet, kørselsregulering, retur til gravning, frigørelse af lift, styring af motoromdrejningstal og styring af dækkanttræk.