Joystick i Cat 980M forhindrer smerter i arm og skulder

Joystick i Cat 980M forhindrer smerter i arm og skulder

HM Entreprenør, der blandt andet driver grusgrave i Stilling og Stjær, har fornyet maskinparken med en række nye Cat gummihjulslæssere. En af de nytilkomne er en Cat 980M, som holder til i grusgraven i Stjær.

Slut med smerter i arm og skulder
– Joysticket betyder, at jeg ikke belaster min venstre arm og skulder. Jeg får ikke ondt længere, som jeg gjorde tidligere. Placeringen af joysticket er god. Det fungerer rigtig godt, så det er en af de ting, jeg er meget tilfreds med, siger maskinfører på Cat 980´eren, Niels Nielsen, HM Entreprenør.

Et forbedret arbejdsklima
Niels Nielsen tilbringer mange timer i maskinen hver dag, og de nye arbejdsstillinger betyder, at hans arbejdsforhold i maskinens kabine er blevet væsentligt forbedret. Niels Nielsen har arbejdet 27 år som maskinfører så lidt forkælelse på den front er kærkomment.

– Men også, at den er godt indrettet. Jeg har et fint udsyn inde fra kabinen, og jeg mærker ikke meget til støj og vibrationer, siger Niels Nielsen.