Det kører for Lendemark Entreprenørforretning

Det kører for Lendemark Entreprenørforretning

Mobile gravemaskiner har i mange år været en del af udstyret hos Lendemark Entreprenørforretning. Firmaet købte den første af slagsen tilbage i 1995 og kunne hurtigt se en række fordele.

Derfor har firmaet også for nylig anskaffet sig en helt ny Cat M316D hjulgravemaskine.

– Det har vi fordi, den er utrolig alsidig. Den er hurtig og nem at komme rundt med. Vi har købt den med ekstra brede dæk, og det betyder, at den er meget stabil. Den klarer sig godt på mange forskellige typer underlag, siger indehaver Jens Jørgen Nielsen, Lendemark Entreprenørforretning.

Sparer udgifter til blokvogn
Netop nu er han i gang med nedgravning af dræn til en landbrugshal i nærheden af Bylderup Bov. Og man får her straks bevis for Jens Jørgen Nielsens ord. Det går hurtigt, da han kører ned ad marken for at dække renden med rør til. Og herefter i høj fart tilbage for at skifte til en anden skovl. Men der er også andre fordele.

– Jeg sparer udgifterne til en blokvogn, fordi jeg kan køre på vejen mellem vores forskellige byggepladser i området. Det betyder, at min planlægning bliver mere optimal, og at jeg kan arbejde mere effektivt og rationelt, siger Jens Jørgen Nielsen.

Transport af byggematerialer
Han bruger også ofte maskinen, når han skal transportere forskellige byggematerialer.

– Fx kan jeg hurtigt lige køre hen og hente en brønd i stedet for at skulle bruge tid og penge på at få den leveret, siger Jens Jørgen Nielsen.