Benny Andersen køber fire ens Cat minigravemaskiner på én gang

Benny Andersen Entreprenørforretning fornyr maskinparken med 4 nye Cat 301.8 mini gravemaskiner.

Maskiner, som imødekommer kravene til komfort, produktivitet og lave serviceomkostninger. SE VIDEO FRA LEVERINGEN – KLIK HER

Minigravemaskinerne, som er fra den nye generation, har fået fyldt mere smart teknologi på end forgængeren. Individuelle maskinindstillinger i displayet, joystickstyring og cruise control er en del af de nye muligheder, og jo mere teknologi og funktioner, jo mere behov er der for træning og undervisning.

– Jeg har ikke sat mig 100% ind i alle funktioner, derfor har vi også arrangeret, at Pon Equipment bruger nogle timer sammen med vores maskinførere, så vi kan lære maskinerne bedre at kende og dermed få det mest optimale ud af dem, siger Benny Andersen.

Besøg os på Have og Landskab, hvor du kan se og prøve maskinen i virkeligheden

For Pon Equipment handler det om, at maskinførerne hurtigt får en introduktion til maskinerne, så de kan få glæde af alle funktionerne fra starten.

– Særligt når der kommer mere og mere teknologi i både de små og store maskiner er det vigtigt med en grundig introduktion. Det tilbyder vi som standard på alle vores maskiner, siger distriktschef Mads Iversen, Pon Equipment.

Benny Andersen er bevidst om, at stabile og effektive maskiner udgør en vigtig del af hans forretning.

Fire nye Cat 301.8 minigravemaskiner til Benny Andersen AS

– Jeg køber de her fire maskiner, fordi jeg skal have nogle maskiner, som jeg ikke skal bekymre mig om. Jeg har i forvejen 7 Cat maskiner og ved, de er stabile og pålidelige og har en høj gensalgsværdi, siger Benny Andersen.

Men maskinerne gør det ikke alene. Det er Benny Andersen også helt bevidst om. Siden starten i 1996 er det gået støt fremad for Benny Andersen. I dag beskæftiger han cirka 20 ansatte, og de er lige så vigtige som maskinerne.

– Det betyder rigtig meget, at vi har medarbejdere, som er dygtige til deres arbejde, siger Benny Andersen.

Benny Andersen er således varm fortaler for, at man øger fokus på at uddanne nye folk ind i branchen.

– Kravene til maskinførerne ændrer sig fx i forhold til at kunne bruge de nye teknologier, siger Benny Andersen.

Noget andet, der også ændrer sig, er virksomhedens arbejdsopgaver. Naturligvis udgør traditionel entreprenør- og kloakarbejde rygraden i virksomheden, men i takt med den øgede fokus på klima kommer der nye arbejdsopgaver til. Som fx anlæg af store vandopsamlingssøer, som Benny Andersen forventer, der kommer flere af i fremtiden.

– Vi har netop udgravet 60.000m3 jord til en ny sø til opsamling af overfladevand på Muldvadvej. Der var 500 mennesker til indvielsen, og vi er da stolte af som virksomhed at have leveret et godt stykke arbejde, siger Benny Andersen.

 

Cat 301.8 – standard

19 hk

1975 kg

2,57 m gravedybde

3,96 m rækkevidde

Vippebar kabine

Joystick styring

Cruise control