Cat 301.7D med længere rækkevidde giver mindre besvær

Hvor går man hen, når ønsket om at blive selvstændig anlægsgartner banker på indeni? For Mads Vinding Thomsen gik vejen forbi Have & Landskabsmessen.

Maskinen sparer mig for meget arbejde og meget besvær, fordi den har den forlængede arm, siger Mads Vinding Thomsen.

Drømmen om at blive herre i eget hus havde rumsteret i noget tid. Men da han oplevede den nye Cat 301.7D med forlænget gravearm i aktion, var han ikke længere i tvivl.

– Jeg så maskinen på Have & Landskabsmessen og blev overbevist om, at det var den rigtige maskine for mig, hvis jeg skulle starte som selvstændig, siger Mads Vinding Thomsen.

Hurtig levering
Da først Mads Vinding Thomsen havde taget beslutningen om at danne sin egen virksomhed, skulle det gå stærkt.

– Heldigvis havde Pon Equipment maskinen på lager, så jeg kunne få den leveret hurtigt. I første omgang uden den forlængede arm, så jeg kunne komme i gang med det samme. Udskuddet fik jeg så monteret efterfølgende, siger Mads Vinding Thomsen.

Mads Thomsen – Jeg kan godt lide at gøre andre mennesker glade

Gør andre mennesker glade
Mads Vinding Thomsen har arbejdet mere end 20 år i branchen. Og nu her i 2017 som stifter af det nyetablerede Vinding Have & Anlæg, som han ejer sammen med sin hustru Sara Vinding Thomsen. En virksomhed, som beskæftiger sig med kloakering, brolægning og anlæg af indkørsler, terrasser og stier.

– Jeg kan godt lide at gøre andre mennesker glade. Det at lave et stykke arbejde, som kunden bliver tilfreds med. Det er er en stor glæde, og det gør også mig selv glad, lyder det fra Mads Vinding Thomsen.

Sparer tid og besvær
Noget andet, der også får smilet frem hos Mads Thomsen, er maskinens forlængede arm, der giver den en større rækkevidde.

– Jeg har købt maskinen med udskud, og på sådan en opgave, hvor jeg laver omfangsdræn omkring et hus, er det helt perfekt. Her skal jeg helt ned i 2,8 m dybde, men uden den forlængede gravearm, så skulle jeg have gravet det sidste med en skovl. Så den sparer mig for meget arbejde og meget besvær, siger Mads Vinding Thomsen.

Mads Vinding Thomsen graver ud til omfangsdræn på Højdevangen i Holte