Cat 315 med elektriske joysticks aflaster nakke, arme og hænder

Maskinfører Hans Jørgen Fihl

Mange års arbejde som maskinfører har sat sig i nakken på Hans Jørgen Fihl, der arbejder som maskinfører hos Kølkær Entreprenør A/S.

Cat 315 gravemaskine forbedrer arbejdsmiljøet for maskinføreren

Mange års arbejde som maskinfører har sat sig i nakken på Hans Jørgen Fihl, der arbejder som maskinfører hos Kølkær Entreprenør. Så da firmaet skulle have ny gravemaskine, var det vigtigt for den 47-årige maskinfører, at den blev udstyret med elektriske joysticks. Men det var også et plus, at han kunne afprøve  maskinen og dens funktioner inden levering.

– Det giver rigtig god værdi at komme her på democentret inden levering. Jeg bliver bedre rustet til at bruge maskinen, når den bliver leveret. Og de småting, der skal justeres, dem kan vi så lave her, uden at der står nogle kollegaer og siger, at vi skal videre, siger Hans Jørgen Fihl

Cat 315 gravemaskinen er specialtilpasset efter Hans Jørgen Fihl´s ønsker og behov. Det betyder bl.a., at maskinen er udstyret med aftageligt TRS rotortilt fra Cat, KST skovlpakke, båndstyring og dozerstyring i joysticks samt Entrax lysbøjle.

Fakta om Kølkær Entreprenør A/S

Kølkær Entreprenør A/S er stiftet i 2006 af far og søn, Steen og Bjarke Frandsen.  De sidste år har Kåre Frandsen – Steen Frandsens 2. søn og Bjarkes bror – overtaget en større og større del af Steens ejerandel, så i dag er det primært brødrene Bjarke og Kåre, der står bag firmaet.

Medarbejderstaben er sammen med firmaet vokset gennem tiden og i dag beskæftiges omkring 55 medarbejdere i firmaet.(kilde: www.ke-as.dk).

Kølkær Entreprenør beskæftiger sig med traditionelt entreprenørarbejde. Fx:

  • Anlægsarbejde
  • Kloakarbejde
  • Afvandingsarbejde
  • Grundvandssænkning
  • Anlægning og renovering af forsyningsledninger
  • Belægningsarbejde
  • Borede fundamenter fra ø30cm til 180cm
Læs mere om Cat 315 gravemaskinen