Cat 906M gummihjulslæsser med unik trinløs variabel hastighed

Cat 906M hjullæsser – med Cat skovl og Cat pallegafler

74 hk. 5.600 kg. 35 km/t. Tippelast, drejet 3.437kg. Hydraulisk kapacitet SF/HF 73/116 L/min. Skovlstørrelse, anbefalet: 0,9 m3

Leveret med en særlig feature, som er meget populær blandt maskinførerne i markedet. Med en enkelt knap indstiller du kørehastigheden. Maskinen holder så selv kørehastigheden uanset motoromdrejningerne og uden brug af pedalerne. En løsning, der er specielt velegnet, når du kører med fejekost.

Aarsleff A/S har netop købt fem 906M med denne funktion.

Vil du høre mere? Kontakt os på 7025 2211 eller send en mail på denne formular: https://www.pon-cat.com/dk/produkter/gummihjulsl%C3%A6ssere/kompakt-gummihjulsl%C3%A6ssere/cat-906m-gummihjulslaesser

Det rummelige førerhus er udstyret med betjeningsgreb, så du kan sidde komfortabelt gennem hele arbejdsdagen og få mere fra hånden. Læsserens design har fokus på styrke og holdbarhed samt overlegen styring.

M-serien giver med sin høje tippelast med fuld drejning og brydekraft en effektiv løsning til alle kundens opgaver.Topmoderne elektrohydraulisk system for letgående finstyring med kort cyklustid. Alt-i-ét betjeningsgreb, så du kan holde fokus på opgaven. Føreren kan med et enkelt tryk på en knap justere maskinens reaktionsevne, så maskinen kan indstilles præcis som føreren ønsker i forhold til den forestående opgave.

Det optimerede forbindelsesled til Cat Z-stangslæsser kombinerer det effektive gravearbejde i en traditionel Z-stang med redskabsløftekapacitet, hvorved man opnår en stor ydeevne og alsidighed. Med parallelt løft og høj vippekraft i alle opgavetyper kan du på sikker og tryg vis håndtere alle laster med præcis styring.

Kraftige aksler og 100 % differentialespærre er standard på både maskinerne med 20 km/t (12 mph) standardhastighed og med 35 km/t (22 mph) højhastighedsvarianterne. Kørselsregulering fås også som ekstraudstyr, hvilket giver ekstra komfort og godt materialegreb, hvis der skal køres over længere strækninger.

Uanset om den anvendte tilkobling er pin-on, ISO (bred) eller af minilæsser-typen (SSL) i kombination med hydraulik med standardflow eller højt flow (ekstraudstyr), kan Cats kompakte hjullæssere anvendes med et bredt udvalg af udstyr, inklusive hydromekaniske arbejdsredskaber.

Designet af maskinerne i M-serien giver mulighed for hurtig og nem service. Motorhjelmen kan vippes op, og der er servicedøre i siden, så du får exceptionelt god adgang til de vigtigste komponenter fra jordhøjde. Med S·O·SSM-olieporte og tryktestpunkter er der nem adgang til forebyggende vedligeholdelse.

Førerhuset har et glimrende udsyn, og komforten kan øges ved køb af det tilgængelige deluxe-sæde, intuitive betjeningsanordninger og indstillinger. Som ekstraudstyr fås et touch-tastatur, som indeholder nye elektroniske funktioner og indstillinger, herunder redskabsmodulering, hydrostatisk aggressivitet, kørselsregulering, retur til gravning, frigørelse af lift, styring af motoromdrejningstal og styring af dækkanttræk. Med det indbyggede maskinsikkerhedssystem (ekstraudstyr) kan tyveri af maskinen forebygges.