Cat 980 læssemaskine – når komfort er vigtig

Cat 980 læssemaskine

Når du kører i din læssemaskine mange timer hver dag, så er det vigtigt, at du sidder godt og behageligt.  Og det gør du i denne Cat 980 gummihjulslæsser

Cat 980 læssemaskine – når komfort er vigtig

Når du kører i din læssemaskine mange timer hver dag, så er det vigtigt, at du sidder godt og behageligt.  Og det gør du i denne Cat 980 gummihjulslæsser, som vi netop har leveret til FLC i Rødby, som arbejder på Fehmern Bælt projektet. Det er den første levering af i alt 4 stk. 980 læssemaskiner, hvoraf den ene er en 980XE.

Skråtstillede trin, stor fjernbetjent dør ind til kabinen og praktiske håndtag er det første, der byder maskinføreren velkommen til endnu en produktiv og effektiv arbejdsdag.

Inde i selve førerkabinen kan du sætte dig godt til rette på et avanceret og let justerbart sæde med forbedret affjedringssystem. Og dertil – rigeligt med plads til dine ben.

Bliver du i tvivl om, at motoren er tændt, ja, så skyldes det nok den meget støjsvage kabine, som nedtoner lyde udefra 😊. Førerkabinen er nemlig udført med ekstra lyddæmpning og tætninger.

Og så kan du styre hele herligheden med de elektrohydrauliske joysticks. Du skåner nakke, arme og hænder og formindsker træthed og overbelastning.

Cat 980 standard:

  • Cat payload (vejesystem)
  • 420 hk
  • 30.400 kg
  • 6,5 m3 skovl
Læs mere om Cat 980 læssemaskine