Cat grade autoafretning på 6 – 10 tons gravemaskiner

Spar tid og skån knæ og ryg med Cat grade autoafretning på Cat gravemaskiner

Med Cat Grade autoafretning på din Cat gravemaskine kan du nu afrette jord, stabilgrus og sand så præcist og nøjagtigt, at der skal meget lidt ekstra arbejde til for at gøre klar til næste lag/belægning

Du behøver ikke længere at ligge med foroverbøjet ryg på dine knæ for at rette sandet af. Cat Grade klarer det meste for dig.

Cat Grade autoafretning kan fås på Cats minigravemaskiner fra 6 – 10 tons. Dermed opnår du med disse maskiner endnu flere muligheder. Bedre arbejdsforhold. Bedre trivsel. Større produktivitet.

FÅ ET TILBUD – KLIK HER

Større effektivitet og produktivitet

Afretning af jord, sand og stabilgrus er opgaver, som udføres dagligt i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter.

En præcis afretning til det korrekte niveau er vigtig.

– Graver du for lidt af, så skal du grave igen, og graver du for meget af, skal du bruge tid på at efterfylde eller fylde dyrere materialer i. Begge dele gør din effektivt og produktivitet dårligere, siger produktchef Anders Thomsen, Zeppelin Danmark A/S.

 Maskinen styrer både dybde (Bom) samt tiltfunktion med avancerede tiltrotatorer. Automatikken er en ekstra funktion, som aktiveres gennem maskinens standard elektrohydraulik.

– Det er ”Plug & Play”. Maskinen er klar til at køre med autoafretning, når Cat Grade maskinstyringssystemet er monteret, og softwaren er låst op, siger Anders Thomsen.

Mindre nedslidning

Afretning af jord, stabilgrus og sand bliver i stigende grad udført af gravemaskiner. Det er ofte en trættende og krævende opgave for maskinføreren.

– Med Cat Grade vil den erfarne maskinfører kunne arbejde mere effektivt og være mindre træt, når arbejdsdagen er slut. Og en maskinfører med mindre erfaring vil langt hurtigere komme igang med effektiv afretning, siger Anders Thomsen.

Gravemaskiner med Cat Grade autoafretning er velegnet til alle, der vil arbejde effektivt og samtidigt formindske risikoen for nedslidning. Fx anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører.