Cat M314 hjulgravemaskine med dozerblad og støtteben bag, tiltrotator og 2D maskinstyring samt højde- og krøjestop.

Cat M314 hjulgravemaskine

Vi havde for nylig besøg på vores democenter i Skejby af en maskinfører fra Aabybro Entreprenørforretning. Vores demonstratør Stig Nielsen introducerede ham til firmaets nye mobile gravemaskine – Cat M314.

Maskinen er leveret med dozerblad og støtteben bag,  tiltrotator og 2D maskinstyring samt med Cats hjælpeteknologier i form af højde- og krøjestop. Maskinen har 135 hk, vejer 16.200 kg med en rækkevidde på 8,94 og en gravedybde på 5,58 m.

Firmaet skal bl.a. bruge maskinen til kommende opgaver ved nedgravning af fjernvarme i bynære områder. Den daglige vedligeholdelse kan udføres nemt og sikkert, da alle servicepunkterne kan nås fra jordhøjde. Maskinen sikrer også maskinføreren et sikkert og trygt arbejdsmiljø med de mindre hjørnestolper, større vinduer og med god visuel udsigt bag om maskinen. Og med bak- og sidekameraer som standard har maskinføreren det fulde overblik over maskinen og omgivelserne omkring den.

Aabybro Entreprenørforretning blev grundlagt i 1980 og udfører bl.a. arbejde inden for byggemodning, kloakering samt gravearbejde i forbindelse med fjernvarme, vand, gas og kabler.

#zeppelintagerdigihånden