Cat maskinerne hos Industrivejens Maskiner får nyt tag over hovedet

Industrivejens Maskiner sikrer med nyt domicil optimale forhold til udlejningsmaskinerne

Industrivejens Maskiner indretter sig i nyistandsat domicil på Gammel Høvej i Nørresundby med værksted, kontor- og mødelokaler samt flere haller. Mange af virksomhedens cirka 270 store udlejningsenheder – herunder omkring 60 Cat maskiner – kan nu komme under samme tag.

Udlejningsvirksomheden har vokset sig større og større siden starten for omkring 10 års siden. Med til at drive væksten har været de stabile og driftssikre Cat maskiner. Virksomheden har netop investeret i to nye Cat 313 og en brugt Cat 349E gravemaskine fra 2014.

– Så vidt jeg ved, så er 349 gravemaskinen den største udlejningsmaskine i Danmark, lyder det fra den 26 årige indehaver Lasse Holsko.

Disse tre Cat maskiner er netop ankommet til Industrivejens Maskiner

For Lasse Holsko gør det en stor forskel, at han har nogle maskiner, han kan stole på. Han køber Cat maskinerne med serviceaftale for at sikre en stabil drift. Men det er også vigtigt, at han oplever, at der er en god kemi af tillid og respekt mellem ham og sælgeren.

– En længerevarende relation til Jørgen Nielsen (distriktschef i Pon) betyder jo, at vi kender til hinandens hverdag og på den måde, kan vi løse de udfordringer, der dukker op undervejs, noget mere smidigt og til begges tilfredshed, men det er klart, jeg tænker jo også på, at de maskiner, jeg køber, skal have en stærk kvalitet og en god gensalgsværdi, siger Lasse Holsko.

Mangeårigt samarbejde mellem Lasse Holsko (tv) og distriktschef Jørgen Nielsen, Pon Equipment

Progressiv og initiativrig
Udlejningsvirksomheden bestræber sig på at være på forkant med de maskiner, som kunderne efterspørger. Og har lige nu alt fra en dykpumpe til en 55 tons gravemaskine. Men også at kunne spotte en maskines alternative anvendelsesmuligheder. Og netop det sidste er virksomhedens indkøb af en Cat Skidsteer med Box Blade et bevis på.

– For nogle år siden tænkte jeg nok mest på at købe en bestemt maskine, når kunderne begyndte at efterspørge den. I dag sker det oftere, at jeg køber en maskine, hvis jeg vurderer, at der vil blive et behov for den.  Det var blandt andet også derfor, jeg købte den nye Cat skidsteer med box blade.  Kort tid efter at jeg købte maskinen, lagde jeg den på Facebook, og der var hurtigt bud efter den. Lige nu kører den i nærheden af Aarhus, så jeg tror og håber, at jeg har set rigtigt, siger Lasse Holsko.

Cat 299 med Box Blade

Vil være blandt de bedste i Danmark
Medarbejderstaben udgøres i dag af 13 ansatte inkl. Lasse Holsko, som ønsker at udvide maskinparken yderligere med blandt andet flere Cat maskiner de kommende år.

– Jeg har ikke noget mål om, at vi skal være blandt de største i branchen, men vi skal være de bedste. Vi skal have et stort udvalg, så vi har alt i udlejning, men mine kunder skal stadig opleve, at jeg er til at få fat i, siger Lasse Holsko.

Lasse Holsko er også opmærksom på, at kundernes krav til maskinerne har ændret sig meget over de seneste år.

– Rotortilt, led arbejdslygter, 3D maskinstyring, vejesystemer osv.  Maskinførernes forventninger til maskinerne stiger. De maskiner, de lejer, skal helst have alt i moderne teknologi og udstyr, og her er vores Cat maskiner rigtig godt med, så vi kan levere det, som kunderne efterspørger, siger Lasse Holsko.

I dagligdagen benytter Lasse Holsko sig også selv af smart teknologi. Et computerbaseret flådestyringsværktøj giver ham overblik over, hvor de udlejede maskiner kører.

– Og så kan jeg også følge med i, hvor mange timer de kører, og det gør, at jeg kan lave en præcis afregning, når jeg skal fakturere kunden, siger Lasse Holsko.