Cat maskinfører Ken Christensen: – Som at arbejde i en dagligvarebutik.

Cat 982M gummihjulslæsser i NCC´s grusgrav i Stenstrup

I NCC´s grusgrav i Stenstrup på Fyn går det til tider stærkt. Rigtig stærkt endda. Maskinfører Ken Christensen læsser mellem 50 – 150 lastbiler pr. dag og flytter dagligt 3.000-4.000 ton. SE VIDEO HER

Det stiller selvsagt store krav til maskinen. Den skal være stabil, produktiv og effektiv. Men en anden afgørende faktor er makskinføreren. Særligt når hverdagen kan være så uforudsigelig, som det ofte er tilfældet i grusgraven.

Cat 982 hjullæsser

– Jeg ved jo ikke, hvor mange lastbiler der kommer, eller hvornår de kommer, og hvad de skal have med, siger Ken Christensen.

Det kræver overblik og erfaring. Ken Christensen har begge dele. Den 48 årige maskinfører har de sidste 12 år arbejdet som maskinfører hos NCC.  Siden 2010 i grusgraven i Stenstrup. Så han ved lige præcis, hvordan han hurtigst og mest effektivt manøvrerer rundt mellem bunkerne for at læsse lastbilerne.

– To eller tre skovle så er lastbilerne læsset, siger Ken Christensen.

Køb en Cat læssemaskine med brændstofgaranti. Se her hvordan

Samtidigt med lastbilerne, skal han også sørge for, at vaskeanlægget har nok materialer.

– Jeg har hele tiden i baghovedet, at jeg skal sørge for, at vaskeanlægget ikke løber tør for materialer. Så længe at jeg kan se materialet øverst oppe i anlægget, så ved jeg, at jeg har lidt tid at løbe på, siger Ken Christensen.

Han er den eneste maskinfører i denne del af grusgraven og står selv for alle processerne. Så der er ofte travlt og pres på.

– Hvis du nu arbejder i en dagligvarebutik, så svarer mit arbejde til, at jeg både skal producere varerne, sætte varerne på hylderne og så også selv sidde ved kassebåndet. Der er mange ting at holde styr på, siger Ken Christensen.

Skal du også have en Cat 982M læssemaskine? Få et tilbud her