Caterpillar og Mercedes i historisk samarbejde om to demodage

Caterpillar og Mercedes i historisk samarbejde om to demodage

Den danske Cat forhandler Pon Equipment og den danske Mercedes forhandler Ejner Hessel afholder i fællesskab to unikke demodage i maj. Demodagene foregår i to forskellige grusgrave, og for gæsterne bliver der rigtig meget at se på, lover de to forhandlere.

Masser af maskiner og lastbiler
Gæsterne på demodagene får masser af muligheder for at prøvekøre en lang række Cat maskiner og Mercedes lastbiler. Pon Equipment stiller med 15 forskellige maskiner – minigravere, gravemaskiner, hjullæssere, dumper, dozer og tromle. Tilsvarende kører Ejner Hessel blandt andet 4-5 lastbiler, som henvender sig til entreprenørbranchen, ud i de to grusgrave. De to forhandlere har et sammenfald blandt deres kunder, og derfor giver det rigtig god mening for begge forhandlere at arbejde sammen om at lave et fælles kundearrangement.

– Cat og Mercedes går rigtig godt i spænd sammen. Vi har kunder, som primært kommer for at se vores maskiner, men på den anden side så har Ejner Hessel også lastbiler, der har interesse for vores kunder, da mange entreprenører også anvender lastbiler. Omvendt så har Ejner Hessel mange kunder, som også anvender entreprenørmaskiner, og dem kunne vi godt tænke os at få en snak med, siger salgs- og marketingdirektør Michael Bahn Jørgensen, Pon Equipment.

Ejner Hessel forhandler en række Mercedes lastbiler, som er målrettet entreprenør- og anlægssegmentet. Og gæsterne på demodagene kommer helt tæt på lastbilerne.

– Gæsterne kommer til at opleve, se og også prøvekøre Mercedes Benz Arocs lastbilerne i vante og realistiske omgivelser med varieret terræn og med forskellige opbygninger. Vi stiller også op med fx Mercedes Sprintere og Mercedes firhjulstrækkere, så gæsterne får et stort indblik i vores brede produktprogram, lyder det fra Andreas Frydkjær, Ejner Hessel.

Gæsterne lærer at bruge maskinerne optimalt
Også Pon Equipment garanterer, at gæsterne får masser af muligheder for at komme ind i maskinerne, sidde og trykke på knapperne, køre med maskinerne og opleve på egen krop, hvordan de kan udnytte maskinerne bedst muligt.

– Gæsterne vil kunne opleve en bred vifte af vores produktprogram. Vi har også inviteret Sitech med, som vil vise deres løsninger inden for maskinstyring, vejesystemer og live demonstration af drone. Vi opbygger en virkelighedstro og realistisk arbejdssituation, som gæsterne kan prøve af. Vi kan se, at mange af de maskiner, vi sælger i dag, langt fra bliver udnyttet godt nok. Vi vil på demodagene og i fremtiden fokusere på, at maskinførerne bliver instrueret i maskinerne, så vi sikrer os at maskinerne bliver udnyttet fuldt ud, siger Michael Bahn Jørgensen.

En mindre Actionpark
Øjne og ører får en på ”opleveren”, når gæsterne ser de mange maskiner og lastbiler i aktion, eller prøver dem selv. Man kan også få en virtual 3D teknologi oplevelse med Google briller, ligesom en drone flyver rundt i luften og laver punktopmåling. Pølsevogn og drikkevarer sørger for, at man ikke går tørstig og sulten derfra.

– Det kommer til at minde om en mindre actionpark. Vi laver også forskellige konkurrencer, hvor man fx kan vinde en Ipad og en masse merchandise fra Cat, Sitech og Mercedes. Og så laver vi løbende opdateringer på vores facebooksider og hjemmesider helt op til den første demodag, så hold godt øje med os på nettet, lyder opfordringen fra Michael Bahn Jørgensen og Andreas Frydkjær.