Du kan styre hele din flåde med Cats nye VisionLink®   

Cat Visionlink - Zeppelin Construction

Fremover slipper du for at gætte. Med Visionlink kan du basere dine beslutninger på fakta og tal. Uanset størrelsen på din maskinpark og uanset mærke og producent.

VisionLink®

Med Visionlink er det slut med at gætte

Fremover slipper du for at gætte. Med Visionlink kan du basere dine beslutninger på fakta og tal. Uanset størrelsen på din maskinpark og uanset mærke og producent.

Caterpillar lancerer en ny og forbedret udgave af Visionlink med avancerede teknologiske løsninger til bygge- og anlægsindustrien. Den nye generation af VisionLink™ software er designet til at øge produktivitet, effektivitet og sikkerhed på landets byggepladser.

VisionLink™ har allerede etableret sig som en førende løsning til fjernovervågning og styring af Caterpillar maskiner. Den næste generation bygger videre på denne succes og tilføjer en række nye og forbedrede funktioner:

Forbedret dataanalyse: VisionLink™ udnytter den seneste teknologi inden for dataanalyse og for at give brugerne dybere indsigt i maskinernes ydeevne, driftsforhold og potentielle problemer. Dette giver virksomhederne mulighed for at træffe beslutninger på et mere sikkert grundlag. Fx indsigt i:

  • Fejlkoder
  • Inspektioner
  • Tomgang
  • Maksinens lokation
  • Olieprøver
  • Status på service
  • Opdag maskiner, der ikke sender
  • Fra ConnectPro-pakken og frem, kan du modtage relevante notifikationer samt rapporter
  • Anmod om service 24/7 fra VisionLink på mobil, iPad eller PC.

Realtidsopdateringer: Den nye VisionLink™ platform tilbyder næsten øjeblikkelig opdatering af maskinens status og placering. Dette gør det muligt for projektledere, formænd og maskinførere at reagere hurtigt og dermed minimere nedetid (Opdateres hvert 10. minut med Performance – fejlkoder er dog i realtid).

Brugervenlig grænseflade: VisionLink™’s nye brugergrænseflade er intuitiv og nem at navigere i. Dette gør det muligt for alle at drage fordel af teknologien uden besvær.

Udvidet flådestyring: VisionLink™ er kompatibel med Caterpillar maskiner og udstyr, men også med produkter fra andre mærker og producenter.

Kom i gang med det nye Visionlink. Kontakt digital produktspecialist Rasmus Thomsen på 72510211.

Læs mere om de forskellige Visionlink løsninger – klik her 

Læs mere om Visionlink