Et vundet udbud resulterede i levering af 4 stk. Cat 730 dumpere

Cat 730 dumpere

I udbudsmaterialet fra KMC blev der bl.a. lagt stor vægt på arbejdsforhold og maskinførerens komfort og ergonomiske forhold i kabinen.

4 stk. Cat 730 dumpere

I udbudsmaterialet fra KMC blev der bl.a. lagt stor vægt på arbejdsforhold og maskinførerens komfort og ergonomiske forhold i kabinen. Cat er blandt de førende på det område, og KMC opgraderer således deres maskinpark med 4 stk. nye Cat 730 dumpere. Maskinerne er netop blevet leveret og skal køre de næste 8 år på København Kommunes område i Nordhavnen for jorddeponi.

– Vi er stolte over at kunne levere en maskinløsning, hvor vi sikrer, at maskinførerens hverdag i kabinen er så komfortabel som mulig. Cat udvikler og forbedrer løbende deres kabiner, så nedslidning af maskinføreren formindskes, siger distriktschef John Tops, som har stået for salget til KMC.

Komfort i særklasse

Cat 730 dumpere tilbyder en førerkabine i verdensklasse. Designet er blevet videreudviklet ved hjælp af global førerfeedback, som har resulteret i øget førerkomfort og brugervenlighed. Forbedringer omfatter nye kontroller, transmissionsbeskyttelsesfunktioner, løfteassistentsystem, avanceret automatisk traktionskontrolsystem, automatisk retarderkontrol og stabilitetsassistentsystem, der advarer, hvis maskinen er i fare for at vælte.

Zeppelin tager dig i hånden

Har du af og til svært ved at falde i søvn? Det kan vi godt forstå. Der er mange ting at holde styr på, når man arbejder som entreprenør.

Hvor koster det at grave ud til en kloak, et stykke landevej eller en byggegrund? Og hvad gør du, hvis du nu får et nedbrud på en eller flere maskiner?

Zeppelin Danmark er officiel forhandler af Caterpillar i Danmark. Vi tilbyder dig  Danmarks bedste mekanikere. Danmarks bedste kvalitet. Og Danmarks bedste service- og teknologiløsninger.

Og så er vi til at tale med.

Gerne over en kop kaffe og en kage på vores democenter i Skejby.

Vi lytter til dine behov og ønsker og skaber sammen en fælles forståelse for muligheder og rentable løsninger.

Og lever vi ikke op til dine forventninger. Så ring, skriv eller kom forbi. Så finder vi ud af det – sammen. Vi sætter pris på de nære relationer og det tætte samarbejde.

Vi tilbyder dig fremtidens maskiner og et service set-up, der giver dig ro i maven og en rolig nattesøvn.

Zeppelins historie går helt tilbage til 1908, hvor Ferdinand Graf von Zeppelin grundlagde Luftschiffbau Zeppelin. Det, som du formentlig kender som en Zeppeliner – et luftskib. Siden 1954 har Zeppelin været officiel forhandler af Caterpillar og beskæftiger i dag cirka 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Skal du være en del af Zeppelins historie i fremtiden?

Zeppelin Danmark. Vi skaber løsninger – sammen

Zeppelin tager dig i hånden