Første nye Cat til Entreprenørfirmaet Benny Petersen 

Fra venstre Dan Grosser, Zeppelin Danmark samt Benny Petersen og maskinfører Simon fra Entreprenørfirmaet Benny Petersen

– Det var pris og udstyr, der gjorde, at vi købte Cat maskinen, siger Benny Petersen (i midten). Til venstre instruktør Dan Grosser, Zeppelin Danmark, der hjalp maskinfører Simon (th) godt igang med at bruge den nye maskine.

Firmaets seneste anskaffelse blev en ny Cat 325 kompakt gravemaskine

– Det var pris og udstyr, der gjorde, at vi købte Cat maskinen, siger Benny Petersen.

Cat® 325 gravemaskinen tilbyder førsteklasses ydeevne med teknologier, der forbedrer produktiviteten. Fx Cats avancerede afretningsfunktioner.

– Vi har købt den med Cat Grade 3D,  så maskinføreren kan styre det hele på skærmen inde fra kabinen, så der skal ikke løbe en håndmand rundt ude foran. Det betyder noget for effektiviteten, siger Benny Petersen. Maskinen skal straks bruges til opgaver inden for kloakering og fjernvarme.

Firmaet har som nævnt købt maskinen med 3D, men også med Cats Tiltrotator System (TRS) med bl.a. autotilt, “retur-til-nul”, rystefunktion, securelock og lys under fæstet. Ellers leveres Cat 325 som standard med Cat GRADE 2D, Grade Assist, højdestop- og krøjestop, Lift Assist og Payload, som er Cats eget vejesystem. Alt sammen fabriksstandardudstyr, der øger førerens effektivitet. Kombineret med en kompakt radius til arbejde, hvor pladsen er trang og en ny førerkabine med førsteklasses komfort giver det maskinføreren en mere afslappet og mindre stressende arbejdsdag i kabinen.

Cat 325 – standard:

174hk

28.400 kg

Rækkevidde 9,78 m

Gravedybde  6,70 m

Om Entreprenørfirmaet Benny Petersen 

Med udgangspunkt i Jerslev i det vestlige Sjælland dækker Entreprenør Benny Petersen A/S hele Sjælland og København. Firmaet udfører alle former for entreprenør-arbejde for erhverv, private og offentlige bygherrer i både hoved- og fagentrepriser samt storentrepriser.

Entreprenørvirksomheden startede med en enkelt rendegraver i 1984. Siden har virksomheden oplevet stor vækst i både størrelse og kompetencer og er i dag den foretrukne entreprenør-partner på mange komplicerede projekter, som kræver stor ekspertise og flere forskellige kompetencer.

Firmaet består af et hold af ingeniører, praktikere og kloakmestre, som lever for komplekse projekter og langvarige relationer med firmaets kunder. (bennypetersen.dk).

Læs mere om Cat 325 gravemaskinen