Fra autolakér til mini entreprenør med X faktor

Umiddelbart et stort og uventet jobskifte, men for Torben Madsen havde det længe ligget i kortene. En attraktiv kampagne på en Cat 301.7D slog hovedet på sømmet, og Torben Madsen tog springet.

Opvokset på landet og med en fortid på en maskinstation, så havde drømmen om at blive selvstændig entreprenør længe ligget i baghovedet hos Torben Madsen. Han har nu etableret virksomheden TXM Totalservice på privatadressen i Struer. Men helt kvittet jobbet med maling og sprøjtepistol, har han ikke.

– Meningen er, at jeg skal bygge virksomheden stille og roligt op. Jeg beholder mit job som autolakér lidt endnu, men planen er, at jeg skal køre 100% som entreprenør, siger Torben Madsen.

Torben Madsen har arbejdet 20 år med autolakering, og den erfaring har han udnyttet. Hele januar måned gik således med at male maskinen fuldstændig sort.

– Nu da jeg skulle have en maskine, så ville jeg gerne gøre lidt særligt ud af det, så jeg har givet den en total omlakering, siger Torben Madsen.

Firma med X-faktor
Men det er ikke det eneste, der er specielt.

– Ja, du har vel undret dig over, at firmaet hedder TXM og ikke bare TM for Torben Madsen. Men det er for at gøre navnet mere specielt. TM drukner nemt i mængden, så derfor et X for nemmere at skille mig ud. X for X faktor, griner Torben Madsen.

Med ekstra LED lygter, tiltfæste, centralt smøreanlæg og ekstra gode højttalere i kabinen rykker Torben Madsen ud til opgaver inden for kloakering, flisearbejde og indkørsler.

– Jeg er jo ikke uddannet mekaniker, så derfor tænkte jeg også, at det var bedst at få lavet en serviceaftale, så ved jeg, at maskinen bliver vedligeholdt, som den skal, siger Torben Madsen.

Men autolakér inderst inde. Det er han stadig. Og skal der bruges håndredskaber, så har han også tænkt på det.

– Prøv at mærke her. Du kan tydeligt fornemme, at de er meget mere behagelige at arbejde med, siger Torben Madsen, mens han står med en kost og skovl i hånden inde på værkstedet. Nymalet og i Cats sorte farve naturligvis.