Hurtig renovering af undervogn skaber lys og glæde hos RGS Nordic

Hurtig renovering af undervogn skaber lys og glæde hos RGS Nordic.

SE VIDEO NEDERST I ARTIKLEN

Ved Odense SØ – tæt på motorvej E20 – arbejder maskinfører Kjeld Nielsen fra RGS Nordic med at deponere klasse 2 jord. En Cat D6R dozer fra 2008 kører på opgaven.

– I perioder ankommer der lastbiler med jord hver halve time, så derfor skal vi kunne stole på, at maskinen bare kører, siger Kjeld Nielsen.

Derfor bredte bekymringen sig også, da undervognen krævede en større renovering.

– Jeres udemontør Bendt Hansen var herude for at se om reparationen kunne klares på stedet. Men det stod hurtigt klart, at maskinen måtte en tur ind på jeres værksted i Skejby, siger Kjeld Nielsen.

Maskinfører Kjeld Nielsen, RGS Nordic og servicekonsulent Mikael Schmidt, Pon Equipment

Værkstedet tryller bekymring om til glæde
Servicekonsulent Mikael Schmidt laver et tilbud til RGS Nordic torsdag morgen. Afdelingsleder Helge Nielsen hos RGS Nordic accepterer kort tid efter tilbuddet. Herefter bestiller vi transport, og modtager maskinen fredag morgen i Skejby. Her bliver den vasket og gjort ren. Mandag morgen går vores mekanikere i gang med at renovere kæder, sko, ruller og forhjul, og tirsdag eftermiddag ruller maskinen ud af værkstedet med en totalrenoveret undervogn. Maskinen er tilbage hos RGS Nordic tidlig onsdag formiddag. Blot fire arbejdsdage senere.

Leveres tilbage før end forventet
– Det har været en god oplevelse hele vejen igennem. Det gik meget hurtigt med at få maskinen repareret. Faktisk fik vi maskinen en dag før, I havde lovet. Hvis alting bare altid kørte på denne måde, ja, så er det jo ingen sag. Det er jo klart, at det betyder ufatteligt meget for os, når reparationen går så hurtigt, som det gjorde i det her tilfælde, fordi vi er så afhængige af, at vores materiel bare kører, når det vælter ind med lastbiler, siger afdelingsleder Helge Nielsen, RGS Nordic.