Karrosserismeden, der gik selvstændig, har netop købt en ny Cat 301.8 minigravemaskine

Cat 301.8 minigravemaskine med forlænget arm

Sideløbende med arbejdet som karrosserismed arbejdede Rune Svendsen om eftermiddagen med forskelligt entreprenørarbejde. Det greb om sig, og tiden var inde til at blive selvstændig.

Det har Rune Svendsen fra RS Entreprenørfirma nu været i omkring 20 år. De sidste 10 år har Cat maskiner været en del af virksomheden. En Cat tromle CB 2.5, plus Cat gravemaskiner i 2, 5 og 20 tons klassen. Og fornylig udvidede firmaet med en ny Cat 301.8  minigravemaskine med forlænget arm.

– Det var et tilfælde, at det blev den med forlænget arm. Jeg stod og manglede en maskine i den størrelse, og det var den eneste, der var til at få med hurtig levering. Det var ikke planlagt, men her bagefter, er jeg glad for, at det blev den. Vi har allerede haft stor glæde af den forlængede arm, fordi vi lige nu udfører ledningsarbejde, hvor der ikke er ret meget plads at arbejde på. Den fylder jo ikke så meget, men samtidigt kan den alligevel både grave længere og dybere, siger Rune Svendsen.

RS Entreprenørfirmas mål er at yde god service og høj kvalitet. Dertil kræves en stabil og opdateret maskinpark.

– Vi køber Cat, fordi både service og kvalitet er i orden. Og så udgør de også en god gensalgsværdi, når vi skal af med dem igen, siger Rune Svendsen.
Firmaet med base i Frederiksværk har masser at se til. Både private og erhverv henvender sig løbende med nye opgaver.

– Vi er ikke mærket af coronakrisen. Tværtimod. Vi oplever en stigende efterspørgsel, så vi har travlt. Men vi skal ikke have flere ansatte. Vi er otte i firmaet, og det er en passende størrelse, siger Rune Svendsen.

Den nye Cat 301.8 minigravemaskine kører allerede på de første opgaver
Den nye Cat 301.8 minigravemaskine kører allerede på de første opgaver