Mange besøgende og livlig aktivitet på Pon Equipments E&H stand. Se video

E&H 2018 – et tilbageblik

Tunge, mørke regnskyer og blæsevejr med orkanstyrke fik torsdag et par flagstænger til at vælte, og man kunne frygte, at det var et dårligt varsel. Men tværtimod. Til trods for vejrets luner oplevede Pon Equipment tre meget tilfredsstillende messedage. Se video nederst i artiklen.

– Vi er både stolte og ydmyge. Stolte over at have lukket så mange handler. Ydmyge, fordi så mange besøgte vores stand og viste, at de har tillid til vores produkter og os som Caterpillar forhandler. Og også både ydmyge og stolte over at se vores medarbejdere endnu engang løfte i flok, og se hvordan vi i fællesskab får tingene til at ske, siger salgs- og marketingdirektør Michael Bahn Jørgensen, Pon Equipment.

Salgschef Allan Pihl havde travlt under messen

De besøgende prøvekørte maskinerne

Pon Equipments stand var bygget op, så gæsterne fik mulighed for at prøve så mange maskiner som overhovedet muligt. I praksis og i maskinernes rette element. Og det må siges, at gæsterne var glade for den måde, standen var udformet. Mange af de 17 udstillede maskiner var nærmest i gang fra morgen til aften alle tre dage.

– Vi har haft en fantastisk messe. Rigtig mange har prøvekørt vores nyhed Cat 323 gravemaskine. Ja, faktisk stod den ikke stille på et eneste tidspunkt, de tre dage messen varede, men også vores andre maskiner kørte næsten hele tiden. Vi har lukket en hel del handler på messen, og faktisk en hel del med nye kunder, så vi er meget tilfredse, siger Michael Bahn Jørgensen.

Målet fra starten var at lave en stand, hvor de besøgende kunne møde Pon Equipments medarbejdere i øjenhøjde. Over en fadøl, en kop kaffe eller sodavand. Ude ved maskinerne eller inde i teltet, hvor der også blev langet omkring 1500 kasketter gratis over disken. Og så var der også godt gang i den ved skiltet med solgte maskiner, hvor et maskinsalg blev markeret med et slag på klokken.

Kasper Elvekjær (th) indgår en handel med Ulf Nørulf fra Brdr. Nørulf.

– Vi synes, vi er lykkes rigtig godt på den her messe. En masse maskinførere fik prøvet vores maskiner, vi fik talt maskinsalg og ikke mindst service og vedligeholdelse med rigtig mange kunder. Nogle maskiner blev handlet på messen, andre handler og servicetilbud skal vi følge op på de kommende uger. Så vi mener, at vores målsætning blev indfriet, og vi håber, at alle dem, der var på besøg, fremover vil tænke på PON Equipment næste gang, de skal handle eller have repareret en maskine.

– Tilbage er bare at sige tak til kunder, forretningsforbindelser og engagerede kollegaer, som har været med til at gøre E&H 2018 til en stor succes for Pon Equipment, smiler Michael Bahn Jørgensen tilfreds.