Maskiner under Broen med 0% i rente

‘- Vi har tre maskiner med på Maskiner Under Broen. Det er en 906M læssemaskine, en 301.7D minigraver og en 279D kompakt læssemaskine. Både på disse tre maskiner og vores populære 303.5 og 305.5 gravemaskiner kører vi en nul% finansieringskampagne, siger salgskonsulent Kasper Elvekjær, Pon Equipment.

Kampagnevilkår:

  • Finansiel leasing
  • 60 måneder
  • 20% udbetaling
  • 10% restværdi
  • Forbehold for endelig kreditgodkendelse og renteændringer
  • Gælder til og med 30. september 2018.

– Så kom ind på vores stand og hør nærmere om disse maskiner og gør en god handel på en maskine, som passer perfekt til opgaver i den grønne branche, lyder opfordringen fra Kasper Elvekjær.

“Med det rette udstyr findes der et utal af anvendelsesmuligheder for maskiner til den grønne sektor.  Og det er netop det tema, vi bygger vores stand op omkring på messen Maskiner under Broen, den 22. – 23. august i Fredericia.”

– Vi udstiller et udpluk af det udstyr, som gør, at vores maskiner kan anvendes til mange forskellige opgaver og formål. Hvis du fx monterer en Cat Mulcher (grenknuser) på en Cat minilæsser, kan du fjerne alle mindre træer og buske. Du kan etablere skråninger og hældninger med Cats Box Blade, som kan udstyres med 2D eller 3D styring. Jorden kan bearbejdes og gøres klar til såning med en Cat Power Box Rake, og skal der bores huller til stolper, findes der også et jordbor til maskinen, siger produktspecialist Poul Erik Mortensen, Pon Equipment.

301.7D er en af de tre maskiner, som vi udstiller på Maskiner Under Broen. De to andre er en Cat 906M læssemaskine og en Cat 279D minilæsser.

På standen kan du kigge nærmere på Caterpillars populære maskiner til den grønne sektor og få en god maskinsnak med sælgerne. Du kan også møde vores servicekonsulenter, som kan fortælle om alle de forskellige former, der er for serviceaftaler og servicemuligheder.